FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
treba hrabrosti za ovo

Najopasniji UFC borac sa stilom poletio na jedinstvenu borbu: Osebujna ličnost upustila se u ludi pothvat

Tip koji je počeo karijeru uličnim tučnjavama pokazao je da je uvijek spreman za borbu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jorge Masvidal vlasnik je UFC-ova pojasa Baddest Motherfucker, a pobijedi li na UFC-u 251 Kamarua Usmana, osvojit će i onaj pravi pojas za naslova prvaka u velteru.

Masvidal je poprilično osebujna ličnost, tip koji je karijeru počeo uličnim tučnjavama u Miamiju. Poznat je po britkim i često duhovitim izjavama, a pored tog što je sjajan borac, briljira i u građenju svog imidža izvan oktogona.

Potvrđuje to i video njegova odlaska na UFC 251: Masvidal se pojavio u ružičastom ogrtaču i s bocom pića koje reklamira te uz salutiranje poletio za Abu Dhabi. Video je 10 sati skupio više od 930.000 pregleda.

gol expired Kapetan Tottenhama napao suigrača, igrači ih razdvajali, Mourinho iskreno oduševljen: "To je prekrasno" divider

Da nije samo jak na riječima, pokazuje i činjenica što je uopće prihvatio ovu borbu: s Usmanom se trebao boriti Gilbert Burns, ali u tome ga je spriječio koronavirus. Masvidal je spremno uskočio i prihvatio borbu svega nekoliko dana prije početka.

Za takav čin treba hrabrosti, a osvajanje naslova bio bi doista podvig za pamćenje. Kako će proći ta dugoočekivana borba, moći ćete pogledati uživo na portalu GOL.hr u noći sa subote na nedjelju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider