FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pod hitno se vratio

Velika rošada za UFC 249: Otpala sunaslovna borba, legendarni Overeem uskače na program?

UFC 249 naišao je na prvi kamen spoticanja, no čini se da je predsjednik Dana White unaprijed pripremio plan B.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Za dva dana trebao se održati otkazani UFC event u Portlandu, koji su trebali predvoditi dvojica nokautera - Walt Harris i Alistair Overeem. Taj je event otkazan zbog pandemije koronavirusa, no čini se da bi tu borbu mogli vidjeti za devet dana, odnosno na UFC 249 eventu.

Overeem je u četvrtak rano ujutro po američkom vremenu sletio na neimenovani aerodrom u SAD-u, te uz fotografiju praznog aerodroma napisao:

gol expired Ronaldinho se vratio u zatvor i organizirao "tulum": Zatvorenici su plakali, čuvari se pridružili zabavi divider

"Nikada prije nisam vidio da je aerodrom ovako tih. Vratio sam se u SAD. Uskoro ćete saznati i zašto."

Overeem se nakon izbijanja pandemije koronavirusa vratio u Nizozemsku, no čini se da je došlo do velikog zaokreta u organiziranju borbe protiv Harrisa. Jer kako drugačije shvatiti poruku koju je Overeem napisao?

U prilog tome ide i činjenica da je UFC 249 ostao bez sunaslovne borbe večeri, zbog otkazivanja Rose Namajunas. Ona se trebala boriti protiv Jessice Andrade, koja joj je prošle godine oduzela pojas UFC prvakinje, no 10 dana prije eventa odlučila se povuči. Razlog još nije poznat.

gol expired Urnebesna priča kako je Klopp pogrešno procijenio jednog od svojih najboljih igrača divider

Iako UFC traži borkinju koja će se boriti protiv Andrade, čini se da to neće biti sunaslovna borba večeri, već da će na to mjesto uskočiti Overeem i Harris ili će se na to mjesto ubaciti Francis Ngannou i Jairzinho Rozenstruik, koji predvode preliminarni program.

Podsjetimo, UFC 249 dogodit će se na još uvijek nepotvrđenoj lokaciji, a mnogi vjeruju da je riječ o indijanskom rezervatu na području države Kalifornije.

Čeka se odluka UFC-a...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider