Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
obećao da će se opet vratiti

Ronaldinho se vratio u zatvor i organizirao "tulum": Zatvorenici su plakali, čuvari se pridružili zabavi

Ronaldinho je tijekom svoje profesionalne karijere bio omiljeni nogometaš diljem svijeta, a takav je i gdje god se pojavi, pa čak i u zatvoru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronaldinho i njegov brat Roberto Assis napustili su zatvor u Paragvaju u srijedu, nakon što su platili jamčevinu u iznosu od 1,6 milijuna dolara. No to ne znači da su slobodni vratiti se u Brazil, već su prebačeni u kućni pritvor u hotelu u Asuncionu.

gol expired Urnebesna priča kako je Klopp pogrešno procijenio jednog od svojih najboljih igrača divider

Ronaldinhu je vjerojatno laknulo čim je napustio zatvor, no to ga nije spriječilo da se nekoliko sati nakon puštanja na "slobodu" vrati u njega. Da, tako je obećao novim prijateljima koje je stekao u njemu, a tu mu je želju odobrio upravitelj zatvora.

Kako prenose razni međunarodni mediji, Ronaldinho se vratio u zatvor kako bi se pozdravio sa svima koji su mu pomogli da prebrodi jedan od najtežih perioda u životu. Južnoamerički mediji pišu da je organiziran veliki rošitlj na kojem su sudjelovali i čuvari zatvora, te da su mnogi plakali dok je Dinho ponovno napuštao zatvor.

Na kraju je obećao da će se nakon sudskog procesa i prije povratka u svoju domovinu ponovno vratiti u zatvor na još jedan termin i "tulum".

gol expired Ibra se vratio treninzima, ali u drugom klubu, daleko od Milana: Hoće li se uopće vraćati u Italiju? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider