FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
luda večer u las vegasu

Čeka nas UFC spektakl kakav se rijetko viđa: Tri borbe za titulu, žestoki okršaj predvodi večer

U noći sa subote na nedjelju čeka nas spektakularni UFC 245. U naslovnim ulogama su mnogi vrhunski borci, a vrhunac večeri bit će borba za titulu u velteru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred nama je UFC 245 na kojem ćem tek treći put u povijesti organizacije vidjeti tri borbe za naslov prvaka u istoj večeri.

Dok je Kamaru Usman slavio titulu prvaka veltera s obitelji i trenerima, samoprozvani prvak naroda s privremenim pojasom prvaka zaradio je zvižduke dvorane. Običan dan u uredu Colbyja Covingtona. Čovjeka na čije borbe dolazi i američki predsjednik.

''Ono što želim reći je da je ovo pravi pojas prvaka! Napravit ću što svaki pravi Amerikanac treba napraviti. Nosim ovaj pojas u Bijelu kuću i stavit ću ga na stol Donalda Trumpa'', rekao je uoči UFC-a 245, koji u noći sa subote na nedjelju možete gledati od 4 ujutro na portalu GOL.hr. Snimka je na Novoj TV u nedjelju 15. prosinca nakon 23 sata.

gol expired Valverde objasnio zašto se Rakitić vratio u momčad: Gdje je nestao njegov konkurent? divider

I sam Covington priznao je kako je prekretnica u njegovoj karijeri bila pobjeda protiv Demiana Maye. Promijenio je radikalno svoj imidž izvan oktogona i najavio pohod na naslov.

"Ja sam najbolji velteraš svijeta"

''Nitko me ne može zaustaviti, Joe! Nitko ne može izdržati sa mnom 25 minuta u oktogonu. Tyron Woodley zna da sam ga ''otopio' kada smo posljednji put trenirali zajedno.''

Usman je favorit na kladionicama protiv Covingtona. Sjajnim hrvanjem deklasirao je neprepoznatljivog Woodleyja u borbi za pojas. Neporažen je u UFC-u, no borbe mu uglavom odlaze do odluke sudačkih kartica.

gol expired Olmo nadmašio Salaha i društvo: UEFA proglasila volej protiv Man Cityja golom kola Lige prvaka! divider

''Možda nisam najbolji udarač na svijetu, možda nisam najbolji klasični hrvač na svijetu. No kada sve to pomiješate, ja sam najbolji velteraš svijeta. Tata je uspio. Kada odrasteš, želim da zapamtiš ovaj dan zauvijek. U redu, dušo?''

Volkanovski dobio zasluženo priliku

Australac Aleksanar Volkanovski grabi velikim koracima prema vrhu perolake. Josea Alda je svladao u njegovom dvorištu u Riju na bodove i nakon Alda i sedam UFC pobjeda dobio je zasluženu priliku protiv Maxa Hollowaya.

Čovjeka čiji izlet u laku kategoriju protiv Poiriera nije prošao dobro, no u perolakoj je nedodirljiv i neporažen već šest godina. Vidjet ćemo što može Volkanovski.

gol expired Ibra otkrio tko je za njega najbolji igrač svijeta: Ignorirao Messija i Ronalda divider

Amanda Nunes je već godinama nedodirljiva. Posljednje tri borbe je nokautirala Holm, Cyborg i Penington. Suvereno vlada i bantamom i perolakom. I kao što vidimo na grafici, nakon Holm priliku da napadne titulu dobit će Germaine de Randamie.

Osim tri velike borbe za titule koje smo spomenuli, glavni dio programa otvorit će Petr Yan i Urijah Faber koji se ovoga ljeta uspješno vratio borbama nokautiravši Rickyja Simona. Yan je sigurno pravi ispit za borca iz Kalifornije. A gledat ćemo i debi bivšeg dugogodišnjeg prvaka perolake Josea Alda u bantamu protiv sunarodnjaka Marlona Moraesa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider