Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"on radi razliku"

Ibra otkrio tko je za njega najbolji igrač svijeta: Ignorirao Messija i Ronalda

Zlatan Ibrahimović, koji za sebe vjeruje da je najbolji nogometaš svijeta, proglasio je svog "nasljednika" i igrača koji je trenutačno najbolji na svijetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović osoba je čije riječi imaju veliku težinu, neovisno o tome koja je tema u pitanju. U razgovoru za magazin GQ Ibra je odgovarao na brojna pitanja, a jedno od njih glasilo je tko je po njegovu mišljenju danas najbolji nogometaš svijeta.

U svom je odgovoru izostavio i Lionela Messija, osvajača šest Zlatnih lopti, kao i Cristiana Ronalda, osvajača njih pet.

MMA ŠKOLICA 

"Kylian Mbappe! On je čovjek koji radi razliku. Još je jako mlad i nadam se da će nastaviti naporno raditi. Unatoč malom broju godina već je zvijezda. Nadam se da će ostati gladan i da nikada neće prestati voljeti nogomet. U tom će slučaju nastaviti napredovati i ostvarivati velike stvari. Mora ostati hladne glave, što nije uvijek lako", kazao je Ibra.

gol expired UFC ugovorio zastrašujuću teškašku borbu: Nema treptanja, jer ovo bi moglo biti brutalno divider

Ibra je spomenuo Mbappea i na pitanje kojeg nogometaša voli pogledati na TV-u danas, ali je otkrio i koga je pokušao kopirati dok je bio mladi igrač.

"Kada je igrao, svi smo htjeli kopirati poteze brazilskog Ronalda. Imao je tako elegantan stil. Često sam znao gledati njegove utakmice, ali danas više ne. Najdraži igrač danas mi je Mbappe, koji se ističe najviše od svih", zaključio je Ibra ovu tematiku.

gol expired Red Bull Salzburg ima novo čudo od napadača: Nije Haaland, ali je jako ubojit divider

Iako je bio član PSG-a, Ibrahimović se nikada nije našao u istoj momčadi kao i Mbappe. Mladi francuski napadač stigao je godinu dana nakon što je švedska legenda napustila Pariz.

Mbappe je u ovoj sezoni, u dosadašnjih 16 nastupa, upisao čak 13 pogodaka i osam asistencija. Vjerojatno bi ta brojka bila znatno viša da nije imao problema s ozljedom početkom rujna, zbog čega je propustio šest utakmica.

gol expired Potvrđeni pregovori: Na pomolu najveća transfer-bomba unutar Formule 1 divider

Do sada je upisao 103 nastupa za PSG i bio strijelac 73 pogotka, te autor 40 asistencija. Za Francusku, s kojom već ima naslov prvaka svijeta, na 34 je nastupa i 17 golova...

A za tjedan dana tek će napuniti 21 godinu...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider