FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ishod je jasan – nokaut!

UFC ugovorio zastrašujuću teškašku borbu: Nema treptanja, jer ovo bi moglo biti brutalno

Krajem ožujka, uoči okršaja Tonyja Fergusona i Khabiba Nurmagomedova, očekuje nas brutalan okršaj u teškaškoj konkurenciji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC je dogovorio vjerojatno najdinamitniju moguću borbu u teškoj konkurenciji! U posljednjim danima ožujka, točnije 28. dana tog mjeseca, u Columbusu će u oktagon zaključati dvojicu zastrašujućih nokautera – Francisa Ngannoua i Jairzinha Rozenstruika.

gol expired Potvrđeni pregovori: Na pomolu najveća transfer-bomba unutar Formule 1 divider

Ngannoua i njegovu snagu udarca smo već upoznali, a na prošlotjednom eventu u Washingtonu vidjeli smo i što s jednim udarcem može napraviti Jairzinho. On je na samom kraju pete runde brutalno nokautirao Alistaira Overeema, iako je do tog trenutka gubio na bodove.

Overeema je u prosincu 2017. godine brutalno nokautirao i Ngannou, pa je to nešto što povezuje tu dvojicu strašnih udarača.

MMA ŠKOLICA

Ngannou je drugi na ljestvici izazivača u teškoj kategoriji, odmah iza Daniela Cormiera, kojeg očekuje revanš protiv Stipe Miočića u drugom dijelu 2020. godine. Iako se nadao da će dobiti novu priliku protiv našeg Stipe, koji ga je dominantnom predstavom porazio u siječnju 2018., to će ipak morati pričekati.

Ni Jairzinho ni Ngannou nisu vješti u borbi na tlu, pa ćemo vidjeti pravu stand up borbu koja vrlo vjerojatno neće potrajati dulje od rundu-dvije. S obzirom na njihove "životopise", u 27 borbi koje su kombinirano odradili samo su četiri otišle do sudačke odluke.

Dakle, nema treptanja, jer ćete možda propustiti brutalan nokaut.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider