FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prvakinja se skidala do kraja

Sve je spremno za spektakl: Miočić i Dos Santos prošli vagu!

Bez ikakvih incidenta prošlo je vaganje i sučeljavanje boraca pred novinarima večer uoči UFC-ovog 211 spektakla u Dallasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sve je spremno za UFC-ov 211 spektakl u Dallasu nakon što su svi borci s najopakijeg popisa borbi u godini prošli službeno vaganje. Među njima i Stipe Miočić te Junior dos Santos koji će se u revanšu boriti za titulu prvaka u teškoj kategoriji. Američki Hrvat je težak 111.5 kilograma, dok je Brazilac svega pola kilograma lakši. Gornja granica bila je 120 kilograma. Nakon vaganja Miočić i Dos Santos odradili su pristojno sučeljavanje s gospodskim rukovanjem za okupljenje novinare.

Aktualna prvakinja u slamka kategoriji Joanna Jedrzejczyk imala je manjih problema s vaganjem. Morala je skinuti sportski grudnjak da bi pogodila gornju granicu od 52.2 kilograma. U borbama koje nisu za naslov dozvoljeno je manje odstupanje od kilaže, no u mečevima za titulu težina mora biti prema propisima. Njezina suparnica Jessica Andrade izvagana je na 52 kilograma.

Poljakinja Joanna bila je vrlo agresivna i na sučeljavanju. Najprije je Brazilki Andrade poklonila pojas napravljen od tkanine na kojem je pisalo "Fantasy" (mašta), a zatim ju je tijekom poziranja pokušala navući na "trash talk", ali Jessica se samo simpatično smiješkala i govorila "O.K., no problem". Njihov meč na rasporedu je prije glavne borbe večeri, revanša Miočića i Dos Santosa.

Spomenute dvije borbe glavne su u večeri za koje mnogi vjeruju da će biti pravi spektakl.

Izravni prijenos borbi glavnog programa UFC 211 možete pratiti na GOl.hr-u u nedjelju od 4 ujutro, a snimku možete pogledati na Novoj TV u večernjem terminu od 23 sata.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider