FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ma kakva mirovina!

Furyju se nude četiri nova imena: Borba po hibridnim pravilima, izlet u novi sport ili boksački super-meč

Tyson Fury se želi umiroviti poslije pobjede protiv Dilliana Whytea, ali nude mu se ova četiri imena...

Tyson Fury (Foto: Afp)

Britanska boksačka legenda i jedan od najboljih teškaša svih vremena Tyson Fury oborio je sunarodnjaka Dilliana Whytea u šestoj rundi spektakla na Wembleyu pa u euforiji u mikrofone povikao kako zbog obećanja supruzi planira objesiti rukavice o klin.

Vrlo brzo je sam sebe ugrizao za jezik kad mu je u ring ušetao UFC-ov teškaški prvak Francis Ngannou i najavio mogućnost hibridne borbe s Furyjem, na što je britanski gorostas rado na licu mjesta pristao, no ubrzo su se pojavile još neke mogućnosti.

Tyson Fury Ovisnost, debljina, suicidalne misli, obiteljske tragedije i povratak pobjedama: Karijeru Tysona Furyja nitko neće ponoviti divider

Boks, borba s UFC-ovim prvakom ili profi-hrvanje?

Za super borbu Furyja i Ngannoua navija i najpoznatiji borilački novinar na svijetu Ariel Helwani koji tvrdi kako bi hibridni meč bio ogroman posao i spektakl u najavi. Također, smatra, Fury prije konačne mirovine može probati ujediniti pojaseve izazove li Oleksandra Usyka ili Anthonyja Joshuu, ovisno tko će dobiti u njihovom uzvratnom meču, a mogao bi se naći u ringu sa škotskim profi hrvačem Drewom McIntyreom u Cardiffu.

Joshua i Usyk bi trebali boksati u srpnju u Saudijskoj Arabiji, pojedini tvrde kako točan datum njihovog obračuna još nije poznat, a pojedini izvori pišu da je dogovor pao za 23. dan sedmog mjeseca u godini. Međutim pitanje je želi li Fury uopće ponovo vraćati pojaseve koje je nekoć držao.

Whyte i Fury Evo koliko su Tyson Fury i Dillian Whyte zaradili od svoje borbe na Wembleyju divider

Helwani zato navija za hibridne okršaje, a uz MMA priliku, nudi mu se i profi hrvanje protiv spomenutog Škota. McIntyre je već komentirao Furyjevu namjeru odlaska u borilačku mirovinu i rekao kako ne vjeruje u te priče, također još se nada kako bi se njihov hrvački okršaj svejedno mogao održati. To bi bila Bitka za Britaniju, tvrdi…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider