FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl u najavi!

Ngannou ušao u ring Furyju par minuta poslije nokauta: Potvrdili kako će se boriti u "dosad neviđenoj borbi"

Tyson Fury potvrdio je kako će se boriti s UFC-ovom teškaškom zvijezdom Francisom Ngannou u "nikad prije viđenoj“ borbi unatoč tome što se umirovio iz boksa.

Fury i Ngannou (Foto: Screenshot)

Britanski boksač Tyson Fury navijačima je bacio bubu u uho s borbom za sva vremena protiv UFC-ovog teškaškog prvaka Francisa Ngannoua samo nekoliko trenutaka nakon što je poslije nokauta protiv Dilliana Whytea natuknuo kako bi se mogao umiroviti.

UFC-ov prvak pogledao je uz ring Furyjevu uspješnu obranu WBC-ovog pojasa protiv Dilliana Whytea, kojeg je poslao na spavanje savršenim aperkatom u šestoj rundi.

Borit će se po hibridnim pravilima

Nekoliko trenutaka kasnije završio je u ringu i nastavio navijače provocirati svojom mogućom tranzicijom u svijet boksa. A kad su se našli u ringu, brzo su započeli s dogovorima za obračun u zajedničkom intervjuu za ESPN.

"Bit će to eksplozivna borba kad se dogodi“, započeo je Fury.

"Saznat ćemo tko je najopakiji čovjek na kugli zemaljskoj“, uzvratio je Ngannou.

Kamerunac je trenutačno u okršajima s UFC-om oko ugovora jer je odbio novu ponudu Dane Whitea za produljenje. Ne mogu se dogovoriti jer Ngannou traži klauzulu da može dogovoriti boksački meč kad god želi, a tražio je i povišicu od UFC-a po pitanju honorara koji mu isplaćuju po borbi.

Vjerojatno sljedeće godine

Do kraja godine više se neće boriti jer je prošli mjeseci operirao ligamente koljena, međutim u razgovoru za BT sport kaže kako je uvjeren da će se dogodine boriti s Furyjem.

"Definitivno negdje u 2023. godini. Ta će se borba dogoditi. Krajem tekuće godine znat ću točno gdje stojim, riješit ću svoj status i početi se pripremati. Fury protiv Ngannoua u Africi. To bi bilo najbolje rješenje. Gužva u džungli 2“, podvukao je.

U isto je uvjeren i njegov američki promotor Bob Arum.

"Očigledno bi to bila golema borba i ne bi trebalo biti previše problema oko dogovaranja tog obračuna jer su obojica Ngannou i Fury s ESPN-om. Jedino ne znam kakva je Francisova situacija s ugovorom“, rekao je boksačkom reporteru Lanceu Pugmireu

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider