FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
NE MOŽEMO BITI ZADOVOLJNI

Fury u vrlo lošem meču izdominirao pa nokautirao nevjerojatno lošeg Dilliana Whytea

Tyson Fury neočekivao lako i dominantno došao je do pobjeda nad Dillianom Whyteom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tyson Fury i dalje je svjetski prvak teške kategorije profesionalnog boksa prema WBC organizaciji. Obranu titulu upisao je savladavši Dilliana Whyte na Wembley stadionu, pred gotovo sto tisuća ljudi.

Meč za koji su se ulaznice rasprodale gotov rekordno brzo nije donio niti blizu ono što su svi koji su ih kupili očekivali. Zapravo, može se reći da su se gledatelji puno bolji zabavili spektakularnom, ali isto tako predugačkom najavom te ulascima boksača do ringa.

Whyte nije imao nikakav odgovor

Kad je meč napokon krenuo, vrlo brzo postala je jasno kako će isti izgledati. Fury je prepoznao što mora raditi da bi svog izazivača držao pod kontrolo, dok se Whyte našao u gomili problema.

Nije Dillian mogao naći odgovor na razliku u visini i dužini ekstremiteta pa čak i u ovoj situaciji gdje se Fury nije kretao niti približno dobro kako to inače radi. 

Direkte je Fury jako dobro pogađao kroz cijeli tijek meča, no nije nudio puno više osim njih. Oni su mu jednostavno bili dovoljni. Sve do same završnice šeste runde, kad je dozvolio Whyte da mu priđe, a onda ga je pogodio strašnih desnim aperkatom, udarcem koji je bio dovoljno jak da istog trenutka meč i završi.

Odvijanje meča po rundama možete vidjeti ispod teksta.

Boks: Fury - Whyte

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider