FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Rekordna lova

Evo koliko su Tyson Fury i Dillian Whyte zaradili od svoje borbe na Wembleyju

Britanski mediji tvrde da se rekordnih 30 milijuna funti dijelilo u omjeru 80:20 za Tysona Furyja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Britanski boksač Tyson Fury učvrstio je svoju ostavštinu sinoćnjom pobjedom protiv Dilliana Whytea i obranom WBC pojasa, a posljedično je dobro podebljao i svoj bankovni račun.

gol expired Ngannou ušao u ring Furyju par minuta poslije nokauta: Potvrdili kako će se boriti u "dosad neviđenoj borbi" divider

Njihovih šest rundi uživo je na Wembleyju pratilo 100-injak tisuća ljudi, a Fury je povećao svoj omjer na 32 pobjede i jedan neodlučeni ishod iz prve od tri borbe s Deontayem Wilderom. Najavio je kako će se poslije borbe povući iz boksa, ali možda se predomisli kad bude brojao lovu iz ove borbe.

30 milijuna funti se dijelilo u omjeru 80:20

Njegov promotor Frank Waren pohvalio se kako je dogovorio raspodjelu rekordno visokog nagradnog fonda, teškog 30 milijuna funti koji se dijelio u omjeru 80:20 u korist njegovog štićenika. Imao je zagarantiranih 21.5 milijuna funti, a za pobjedu je dobio još tri, dok je Whyte od ovog meča uprihodio 5.5 milijuna funti.

gol expired Fury u vrlo lošem meču izdominirao pa nokautirao nevjerojatno lošeg Dilliana Whytea divider

Ne ostane li u boksu, Fury bi se mogao dodatno opariti u hibridnom meču protiv UFC-ovog prvaka Francisa Ngannoua s kojim je počeo dogovarati obračun još dok je stajao u ringu poslije pobjede s Whyteom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider