FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
opet je opak borac

Tyson se vraća u ring? Dobio milijunsku ponudu za povratak boksu, pokazao je da je spreman

Poznati promotor javno je predstavio planove Tysonova povratka u ring.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji Mike Tyson najavio je sudjelovanje u ekshibicijama humanitarnog karaktera, a sada mu je javno ponuđeno milijun dolara za jedan meč u Australiji.

Da je fizički vrlo spreman, pokazali su videi s društvenih mreža na kojima je Tyson pokazao da se vratio zdravu životu i da je u jako dobroj formi.

Brian Amatruda, poznati boksački promotor iz Melbournea, odmah se uhvatio posla i želja mu je organizirati humanitarni meč u kojem bi se legendarnom Iron Mikeu suprotstavio netko od Barryja Halla, Paula Gallena i Sonnyja Billa Williamsa, piše Fightsite.

gol expired Najbizarnija oklada u povijesti: Mogao zaraditi velik novac na finalu Lige prvaka, na kraju postao predmet sprdnje divider

Riječ je o na australskom području poznatim imenima koja su u boks pristigla iz drugih sportova. Naime, Hall je nekadašnji igrač australskog nogometa, dok su se Gallen i Williams proslavili u ragbiju.

"Mogli bismo to održati u Melbourne Areni pred 10 tisuća gledatelja, a opcija je čak i Princes Park, na kojem se za borbu Jeffa Fenecha i Azumaha Nelsona našlo 30 tisuća navijača. Možda on ima 53 godine (Tyson, op. a.), ali i dalje je veliko ime i bilo tko od Halla, Galla ili Sonnyja Billa odmah bi prihvatio takvu priliku", priča Amatruda za Daily Mail.

gol expired Oglasio se Stipe Miočić i potvrdio borbu koja se dugo čeka: "To će se dogoditi i točka" divider

Prema riječima poznatog promotora, prvi su koraci već učinjeni...

"Prvo sam kontaktirao s agentom Maxom Marksonom i zatražio od njega da Tysonu ponudi milijun dolara. Max ga je već jednom doveo u Australiju 2012. godine. U dobrim su odnosima, ali sada bi zbog mogućih problema s vizom trebali pričekati da prođe ova situacija s koronavirusom. Stoga pretpostavljam da bi meč bio teško izvediv prije nekog ranijeg termina u idućoj godini", zaključio je Amatruda.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider