Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ulog kakav se ne viđa

Najbizarnija oklada u povijesti: Mogao zaraditi velik novac na finalu Lige prvaka, na kraju postao predmet sprdnje

Prošle sezone uoči finala Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama odigrana je jedna od najbizarnijih oklada u povijesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan navijač iz samo sebi znanih razloga stavio je 25 funti na to da u prvoj minuti finala Lige prvaka prošle sezone neće biti jedanaesterca, što je i dalje jedan od najčudnijih uloga koji je viđen.

Nogometni fan pretpostavljao je da ne postoji način da se u prvoj minuti utakmice dodijeli kazneni udarac i stavio 25 funti na koeficijent 1/1000. Stvar je u tome da je bilo besmisleno stavljati tu ponudu jer dobitak ionako nije bio velik.

Ako je već htio odigrati tako nešto, puno bolje bi prošao da je probao staviti isti novac da će u prvoj minuti biti jedanaesterca pa ako prođe - super. Najbolje od svega je da se to dogodilo.

Sudac Damir Skomina dosudio je jedanaesterac za Liverpool nakon samo 20 sekundi utakmice. Napravio je dodatnu provjeru s VAR-om i ostao pri svojoj odluci, a Mohamed Salah postavio je rezultat koji je ostao do kraja utakmice.

S druge strane, jedan čovjek s ulogom od samo pet funti osvojio je nevjerojatnih 117 tisuća funti nakon što je ispravno predvidio svih deset rezultata posljednjeg dana Premierlige u sezoni 2018./2019, ali tek nakon deset dana shvatio je da je pogodio sve rezultate.

''Čovjek nije shvatio da je bogatiji za 117 tisuća funti. Pogodio je i rezultat svake utakmice, uključujući i poraz ManUtd-a protiv Cardiffa. Na kraju je ispalo kao da je pronašao dobitni loto listić na stražnjem dijelu kauča'', prepričao je glasnogovornik kladionice Paddy Power.

Marijan Kustić u Dnevniku Nove TV - 2 Nevjerojatna izjava izvršnog direktora HNS-a za Novu TV: Smije li reći da je Hajduk prvak? divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider