FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
tyson protiv tysona

Tyson pokazao gorostasu Ngannouu trikove za Furyja: Iron Mike i dalje ima poteze

Francis Ngannou pohvalio se susretom s Mikeom Tysonom.

Mike Tyson i Francis Ngannou (Screenshot)

Jedan od najvećih boksača u povijesti Mike Tyson opet je u formi. Fanovi su oduševljeni kratkim snimkama u kojima pokazuje kako unatoč godinama (53) i dalje ima pokrete koji su ga proslavili.

Susretom s Tysonom pohvalio se UFC-ov teškaš Francis Ngannou. Upravo je njega, kao i Stipu Miočića, prozvao jedan drugi Tyson, koji je po Iron Mikeu dobio ime. Tyson Fury ubacio se u američki borilački šuobiznis na velika vrata pa je tako najavio i odlazak u MMA.

''Borit ću se s tobom u oktogonu, a onda i u ringu. Upoznat ćeš pravu moć'', poručio mu je Ngannou, koji je trenutačno slobodan jer mu UFC još uvijek nije našao protivnika.

Fury nokautiran (Foto: AFP) Fury nije dugo trebao čekati na odgovor nakon prozivke Miočića i Ngannoua divider

Nedugo nakon toga Ngannou se pohvalio snimkom s Tysonom.

''Pričao sam s Mikeom i pristao me trenirati za naš dvoboj u ringu. Prozvao si me i sad ćeš morati živjeti s time'', napisao je gorostasni Kamerunac na Twitteru.

Brbljavog Furyja nije trebalo dugo čekati.

''Kad završim s boksačkim dvobojima, pozabavit ću se tobom i ostalim MMA teškašima. Nećeš morati puno čekati'', napisao je Kralj Cigana, kojeg očekuje revanš s Wilderom za naslov svjetskog boksačkog prvaka WBC organizacije.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider