FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"osjetit ćeš pravu moć"

Fury nije dugo trebao čekati na odgovor nakon prozivke Miočića i Ngannoua

Tyson Fury dobio je ekspresan odgovor na prozivku Stipe Miočića i Francisa Ngannoua.

Fury nokautiran (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je prozvao dvojicu ponajboljih UFC teškaša današnjice, Stipu Miočića i Francisa Ngannoua, britanski boksač Tyson Fury dobio je ekspresan odgovor.

"Tko je teškaški prvak u UFC-u? Američko-hrvatski borac Stipe Miočić. Prihvatio bih meč s njim iste sekunde, bez ikakvih problema. I s Francisom Ngannouom. S bilo kojim teškašem kojeg imaju. Ne bojim se niti jednog od njih. Ja sam 'Kralj Cigana'. Boksač sam i jedan opaki tip", poručio je Fury ovog petka.

Krvavi Nate Diaz (Foto: AFP) Nakon spektakularne tri runde zaustavljena glavna borba UFC 244 eventa u New Yorku! divider

Prvi je na njegovu prozivku reagirao kamerunski predator Ngannou putem svog Twittera.

"Ja sam slobodan. Borit ću se s tobom u Octagonu, a potom i vratiti uslugu borbom u ringu. Upoznat ćeš pravu moć."

"Kralj Cigana" je prije nekoliko dana uspješno krenuo u svoju WWE (kečeri) karijeru. Debitirao je pobjedom protiv Brauna Strowmana, velike face u tom svijetu.

Ovince Saint Preux (Foto: AFP) U MMA školici smo analizirali jedno od najrjeđih gušenja u svijetu slobodne borbe divider

Iako se jako dobro zabavio, a vjerojatno i još bolje zaradio (priča se o 15 milijuna dolara), Fury je ostao dužan boksačkim fanovima odraditi revanš s Deontayom Wilderom. Datum koji se veže uz taj događaj je 22. veljače, no Tyson nema namjeru samo tako odustati od MMA-a.

"Jako sam ozbiljan oko toga. Već sam pričao s Conorom McGregorom i spremni smo za 'rock and roll'. Dobio sam i poruku od Franka Mira, bivšeg UFC-ova prvaka, koji mi je rekao da je zainteresiran za rad sa mnom. Pretpostavljam da možemo učiniti nešto veliko. Dana White, nazovi me", izjavio je Fury.

Anđelko Kitić (Foto: GOL.hr) Dirljiva priča o hrvatskom Rockyju iz Zagorja: Inspiracija je mnogim sportašima divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider