FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
skroman i simpatičan

Dirljiva priča o hrvatskom Rockyju iz Zagorja: Inspiracija je mnogim sportašima

Priča poput ove hrvatskog MMA borca Anđelka Kitića su prava rijetkost.

Anđelko Kitić je 33-godišnji hrvatski MMA borac, kojeg je u svojoj emisiji Lucky Punch predstavio novinar Nove TV Vlado Boban. Riječ je o simpatičnom i nadasve skromnom momku iz Velikog Trgovića, koji iza sebe ima filmsku priču.

Životni put hrvatskog Rockyja Balboe krenuo je od Dječjeg doma Laduč, gdje su njega i braću roditelji doveli jer se nisu mogli više brinuti o njima. S već 14 godina počeo je raditi kao mesar i pješačiti sat vremena na posao u jednom smjeru, a svijet slobodne borbe upoznao je prije svega 10 godina.

Kelvin Gastelum (Screenshot) Imamo novog varalicu na vaganju za spektakularni UFC 244! Magično skinuo pola kilograma divider

Radni dan Anđelka Kitića kreće od 5 ujutro i završava u kasnim večernjim satima. To je njegova svakodnevnica iza koje stoji gotovo 30 profesionalnih borbi. Simpatični Anđelko je prava inspiracija za svakog sportskog zaljubljenika.

Anđelko je ponosni otac troje djece koji su mu uz suprugu najveća motivacija za svakodnevni mukotrpni rad.

Cijeli prilog o našem MMA borcu pogledajte u priloženom videu na vrhu članka.

Kelvin Gastelum (Screenshot) Imamo novog varalicu na vaganju za spektakularni UFC 244! Magično skinuo pola kilograma divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider