FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
savjet dobio od legende

Bizarne metode priprema za veliki boksački revanš: Šake umače u benzin, masturbira sedam puta dnevno

Tyson Fury otkrio je dvije bizarne metode koje koristi u pripremi za revanš protiv Deontaya Wildera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tyson Fury i Deontay Wilder odradit će jedan od najiščekivanijih revanša u boksačkoj povijesti s 22. na 23. ovog mjeseca, 14 mjeseci nakon što je njihov prvi dvoboj završio neriješeno. Borba Furyja i Wildera će se održati u Las Vegasu, a Fury najavljuje da će ovoga puta nokautirati svog suparnika.

"Zaspat će unutar dvije runde. Sanjam da će se to dogoditi unutar dvije runde. Kada igram poker, u ruke mi konstantno dolazi dvojka. Nokautirat ću ga u drugoj rundi. Sto posto", rekao je neporaženi britanski boksač.

gol expired Fury objavio fotku: Čvrst kao stijena ulazi u revanš borbe koja je (napokon) oduševila svijet! divider

Umakat će šake u benzin

Kako bi mu pošlo za rukom nešto što nikome do sada nije, nokautirati i pobijediti Wildera, Fury je kontaktirao legendarnog britanskog borca Big Joe Joycea, koji se u karijeri proslavio borbama bez rukavica (bare-knuckle). Fury je otkrio da je dobio pomalo bizaran savjet kako da očvrsne šake te je priznao da će ga primijeniti.

"Rekao mi je da je umakao šake u benzin kako bi ih očvrsnuo. Tako da ću i ja, po pet minuta dnevno, umakati svoje šake u benzin u posljednjim tjednima uoči borbe. Djelovalo je za njega, pa ću stoga i ja to pokušati", otkrio je Fury.

gol expired Potres u Barceloni: Messi javno opleo po sportskom direktoru i kultnom igraču katalonskog diva divider

Masturbira sedam puta dnevno

Umakanje šaka u benzin nije jedina kontroverzna metoda koju Fury primjenjuje u pripremi za ovaj meč. Nedavno je priznao i da intenzivno masturbira.

"Masturbiram sedam puta dnevno kako bih konstantno pumpao razinu testosterona u sebi. Moram ostati aktivan i mora mi testosteron "plutati". Ne želim da mi razina testosterona padne", otkrio je Fury.

Neovisno o ishodu drugog meča, u ugovoru borbe stoji da će se održati i treći meč između dvojice neporaženih prvaka!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider