FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"ne, ma ne, što je ovo?"

Pobijedio bivšeg izazivača, ušao u Top 5 poluteškaša, no Rakić nije očekivao ovo od svog trenera

Aleksandar Rakić ostao je iznenađen kada je nakon pobjede protiv Thiaga Santosa dobio smeđi pojas jiu-jitse koji je očito zaslužio.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na otvaranju glavnog programa UFC-a 259, na kojem smo vidjeli čak tri borbe za naslov prvaka, pobjedu je odnio austrijski borac srpskih korijena Aleksandar Rakić.

On je slavio protiv Thiaga Santosa, bivšeg izazivača za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, jednoglasnom sudačkom odlukom. No bio je to jedan dosadnjikavi okršaj u kojem nismo vidjeli gotovo ništa od onog po čemu su njih dvojica poznati - snažnim i teškim udarcima.

Možda i više od same pobjede Rakića je nakon meča obradovala gesta njegovog jiu-jitsu trenera koji mu je oko vrata objesio smeđi pojas, koji je, sudeći po njegovim riječima zaslužio:

gol expired Neviđena glupost u borbama za UFC pojas: Trener savjetovao prvaku da napravi ilegalni udarac divider

"Ne, ne, što je ovo?!", govorio je u nevjerici Rakić, a trener mu odgovorio:

"Zaslužio si to."

Nakon toga je drugi trener pozvao Rakića i jednim zahvatom ga bacio na parter.

Ovom pobjedom Rakić će gotovo sigurno ući u Top 5 i vjerojatno ga još jedna pobjeda, moguće protiv Dominicka Reyesa ili Jirija Prochazke dijeli od napada na titulu prvaka.

Jan Blachowicz i Israel Adesanya UFC zvijezde i sudac prasnuli u smijeh nakon velikog meča: Poznate riječi koje su ih nasmijale divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider