FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
pozitivan i njegov trener

Boksač Toni Filipi postao prvi hrvatski sportaš zaražen koronavirusom

Kao što se bilo i sumnjalo boksački trener i jedan od najboljih hrvatskih boksača Toni Filipi pozitivni su na koronavirus.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Boksački trener Tomo Kadić i njegov pulen Toni Filipi pozitivni su na koronavirus.

Nakon što je prije nekoliko dana javno prozvao Hrvatski boksački savez zbog loše organizacije i nedovoljne brige o zdravlju svojih boksača koji su u jeke pandemije koronavirusa otputovali u London, natjecali se nekoliko dana pa se promptno vratili kući nakon što su kvalifikacije za Olimpijske igre prekinute, glavni trener kluba Gladijator potvrdio je crne slutnje putem svom Facebooka.

gol expired Jedan od najbogatijih klubova svijeta donirao "sramotno malo" za pomoć, Federer uplatio milijun divider

"Danas je došao poziv. Pozitivan sam na koronavirus. Nije mi lako... Nije mi lako progutati tu knedlu. Ali ja znam da ću se izboriti protiv toga. Već danas se osjećam bolje i sigurnije", rekao je između ostalog Kadić u svojem videu koji traje više od šest minuta.

"Kada već Međunarodni olimpijski odbor nije bio svjestan da ne treba održati kvalifikacije, onda su ljudi svjesni svega ovoga. Pristupio sam ovome odgovorno zbog sebe, ali i zbog svih drugi. Držite se protokola, sve ovo možemo pobijediti," dodao je Kadić.

Nakon toga stigla je i vijest da je Filipi pozitivan na koronavirus, a on je svoju izjavu dao za Radio Zadar.

gol expired Ne ide sve prema planu Dinamovih čelnika: Igrači odbili smanjenje plaća? divider

"Prva dva dana otkako sam bio u samoizolaciji nije mi bilo ništa, nisam imao nikakve simptome. Nakon toga osjetio sam da sam malo vruć, izmjerio sam temperaturu i imao sam ju. Glava me također boljela i kašljao sam. Zatim sam se testirao i danas sam dobio potvrdu da sam pozitivan. Međutim, sada se osjećam dobro, čvrst sam ja, ne dam bolesti na sebe baš tako lako. Bit će to sve dobro, slušam upute liječnika i vjerujem da će ovo sve brzo proći. Pozdravljam sve, držite se, nema straha, samo budite odgovorni i slušajte nadležne što vam savjetuju", rekao je Filipi.

Njih dvojica su drugi i treći potvrđeni slučajevi koronavirusa u hrvatskoj boksačkoj reprezentaciji. Prije Kadića i Filipija pozitivan na koronavirus je i izbornik ženske reprezentacije Ante Matas.

gol expired Vrijedne donacije zdravstvenom sustavu i bolnicama: Dinamo pomaže u borbi protiv koronavirusa i posljedica potresa divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider