FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
FIGHT!
"ako pobijedi, borit će se za naslov"

Noćas će u UFC-u debitirati najveća MMA zvijezda američkog tržišta: "On je kriptonit za Khabiba. Najbolji borac izvan UFC-a"

Novopridošli borac u UFC-u Michael Chandler najveća je MMA zvijezda američkog tržišta, za kojeg se vjeruje da bi pobijedio Khabiba.

U ranojutarnjim satima nedjelje, točnije od 4 sata ujutro, gol.hr i Nova TV donose vam UFC 257 event iz Abu Dhabija, na kojem ćemo u glavnoj borbi večeri gledati revanš Conora McGregora i Dustina Poiriera.

No prije njih dvojice u oktogon ulaze Dan Hooker i novopridošlica u UFC - Michael Chandler. Potonji je proglašen najboljim borcem izvan UFC-a, a sada će imati priliku pokazati koliko je zapravo dobar na najvećoj MMA pozornici.

On je odmah po dolasku u UFC bio zamjena za dvoboj između Khabiba Nurmagomedova i Justina Gaethjea, a sada je odmah na startu dobio protivnika koji je u proteklih nekoliko borbi pokazao da pripada u sami vrh UFC-a.

To je zapravo Michael Chandler otkrili su nam Zelg Galešić i Igor Pokrajac u najnovijem izdanju emisije Lucky Punch koju uređuje i vodi reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban.

gol expired Mislilo se da je otpao s UFC-a 257 zbog problema sa skidanjem kilograma, a zapravo je u pitanju nevjerojatni skandal divider

"On je velika zvijezda američkog tržišta. On se bori na nacionalnoj televiziji, već je odradio 20-ak borbi u Bellatoru, bio je prvak. On je jedan od onih boraca za kojeg su govorili da je kriptonit za Khabiba, ali da to nikada nije imao priliku pokazati", kazao je Zelg te dodao da je pred obojicom veliki izazov s obzirom na vrlo različite stilove.

"UFC je konačno dogovorio s njim suradnju i odmah su mu dali suparnika koji mu najmanje odgovara, a to je Dan Hooker. On je "lijek" za sve hrvače zbog svojih dugih i preciznih koljena. Chandler će imati pune ruke posla, ali ako pobijedi, on je na ulaznim vratima za borbu za titulu prvaka", smatra Zelg Galešić.

Pokrajac je odmah povukao paralelu s Bensonom Hendersonom, no smatra da je Chandler još bolja verzija tog tipa borca.

"Njegova titula u Bellatoru i status u Americi potvrđuju da je riječ o sjajnom borcu. Ja bih se vratio na Bensona Hendersona. On je taj tip borca, ali bolja varijanta zbog udaraca i hrvanja. Njega uostalom i jesu proglasili najboljim MMA borcem izvan UFC-a".

Cijeli glavni program UFC-a 257 gledajte noćas s početkom od 4 sata na gol.hr-u, a snimku u večernjem terminu od 22:15 na Novoj TV.

Poirier vs McGregor UFC 257: Dustin Poirier nokautirao Conora McGregora i prozvao se prvakom! Notorious nokautiran prvi put u karijeri! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider