FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
dobio momentalni otkaz

Mislilo se da je otpao s UFC-a 257 zbog problema sa skidanjem kilograma, a zapravo je u pitanju nevjerojatni skandal

Bizarna priča obilježila je posljednji dan prije početka UFC 257 eventa u Abu Dhabiju, pri čemu je veliki potencijal UFC-a dobio momentalni otkaz.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je zbog čega je zapravo s programa UFC-a 257 otpao neporaženi njemački borac Ottman Azaitar.

Cijela priča je prilično bizarna i nevjerojatna te nema veze sa skidanjem kilograma što je prvotno bilo navedeno kao razlog njegovog odustajanja.

White je cijelu priču otkrio u razgovoru za BT Sport.

"Priča je zapravo nevjerojatna. On i njegov tim su rezali narukvice. Onda su dali narukvicu nekome izvan našeg "bubble", iskreno ne znam kako su to uspjeli. Čovjek je zalijepio narukvicu, ušao u hotel, otišao prema sobi tako što je prešao preko četiri balkona. Nakon toga je ušao u svoju sobu, ostavio torbu, presvukao se i otišao. Osiguranje ga je pokušalo zaustaviti i nije htio stati. To je to. Azaitar je već otišao, on više nije UFC borac", ispričao je White.

UFC ne zna tko je bila osoba koju su prokrijumčarili u hotel i kako je uopće došlo do svega toga.

Cijeli glavni program UFC-a 257 možete gledati noćas na gol.hr-u od 4 sata ujutro, te u snimci navečer od 22:10 na programu Nove TV. 

gol expired Problemi za organizatore UFC-a 257: Dvojica boraca otkazala nastup, promijenjen glavni program divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider