FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
zagrijavanje za ono što čeka svijet

Novi Lucky Punch: Kako će napasti McGregor, tko je uopće Michael Chandler i prognoze UFC spektakla

U novom izdanju Lucky Puncha pogledajte sve o borbi Conor McGregor – Dustin Poirier.

Ludo, ludo jutro nas čeka u Abu Dhabiju gdje će se ove nedjelje od 4 ujutro dogoditi spektakularni UFC 257 kojeg predvode Conor McGregor i Dustin Poirier. Izravni prijenos je na gol.hr-u, dok snimku možete gledati u večernjem terminu na Novoj TV.

Naravno da je upravo ovaj meč glavna tema novog izdanja Lucky Puncha kojeg možete pogledati u priloženom videu. Standardni trojac Vlado Boban, Zelg Galešić i Igor Pokrajac u emisiji su detaljno analizirali što će se dogoditi u nedjelju u Abu Dhabiju te koliko je tko napredovao od njihove posljednje borbe u 2014. godini.

Poirier vs McGregor UFC 257: Dustin Poirier nokautirao Conora McGregora i prozvao se prvakom! Notorious nokautiran prvi put u karijeri! divider

U popularnoj MMA školi Zelg je objasnio što će pokušati raditi McGregor i Poirier kako bi došli do pobjede koja bi ih gurnula u priliku za napad na pojas kojeg se odrekao Khabib Nurmagomedov.

A za tu titulu se želi boriti i nova akvizicija UFC-a iz Bellatora, Michael Chandler koji se protiv Hookera bori u meču uoči glavne borbe. Tko je uopće Chandler, o tome razgovara naš Lucky Punch trojac.

Osim detaljne najave spektakularnog UFC 257 i brojnih tema vezanih uz njega, poseban naglasak stavljen je i na nevjerojatnu predstavu Maxa Hollowayja protiv Calvina Kattara. Na prvom UFC eventu u godini kojeg ste također uživo mogli pratiti na gol.hr-u.

U emisiji su pale i prognoze za ishode mečeva te su ponuđeni i najbolji koeficijenti kladionica na borbe ovog vikenda, a tema je bila i potvrda borbe Stipe Miočića i Francisa Ngannoua u ožujku.

U dijelu emisije posvećenom hrvatskoj MMA sceni tema je bio Aleksandar Rakas koji nastupa u KSW-u na kojem ćemo ukupno vidjeti trojicu Hrvata. Donosimo i Top 5 najboljih MMA organizacija u regiji.

Na samom kraju emisije pogledajte najavu najboljih mečeva koji nas čekaju u 2021. godini!

Pogledajte na vrhu članka cijelu emisiju Lucky Punch za siječanj.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider