FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''popljuvao'' je i hrvatsku

Teško optužio Ngannoua: ''Narokan je steroidima, neka mi pokažu njegov rodni list''

Poznati MMA brbljavac Derrick Lewis obrušio se na nedavno poraženog Francisa Ngannoua.

Francis Ngannou (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nakon što je Stipe Miočić obranio pojas protiv gorostasa iz Kameruna Francisa Ngannoua, čini se kako su neki ''nanjušili krv''. U akciju je krenuo Derrick Lewis, jedan od onih koji su poznati po trash talku, a gledali smo ga prije nešto manje od dvije godine u Zagrebu.

Zanimljivo, na UFC Fight Nightu u zagrebačkoj Areni 2016. gledali smo obojicu. Ngannou je tada pobijedio Blaydesa, a Lewis Gabriela Gonzagu. Tada je Amerikanac bio u sjajnom nizu koji je nakon šest pobjeda prekinuo prošle godine Mark Hunt. Lewis se vraća na Fight Night večeri 19. veljače protiv Poljaka Marcina Tybure, no već gleda u budućnost.

''Sad bih se borio protiv Ngannoua. Taj tip, kada god me netko pita o njemu, ja pokušavam biti pristojan i kažem nešto lijepo. Kada god on govori o meni, govori s podcjenjivanjem, priča kako nisam na njegovom novou, koliko sam spor i slično. Zapravo se time ne zamaram, ali mi nije jasno zašto stalno priča sranja kada govori o meni'', rekao je Lewis u jednom podcastu.

''Po oktogonu se krećem sporo, ali onda eksplodiram. To je moj način borbe. Taj j**** majke ima već 40 godina. Tvrde da je bio beskućnik, ali nitko nema pojma koliko je zapravo star. Neka mi pokažu njegov rodni list. On ima 40 godina i narokan je steroidima. Kažu da je mlađi od mene. Nema šanse'', prenosi Lewisove riječi Fightsite.

Francis Ngannou (Foto: AFP) Francis Ngannou (Foto: AFP) (Foto: Afp)

''Crna zvijer'' poznata je po ovakvoj komunikaciji, pa mnogi ovakve optužbe na račun Kamerunca neće preozbiljno shvatiti. No afričke sportaše, znamo to iz nogometa, uvijek prati ta sumnja u stvaran broj godina. Ngannou ih službeno ima 31, a Lewis 32.

Za kraj, moramo se sjetiti jedne anegdote iz Zagreba da bude jasno tko je Derrick Lewis.

''Nisam uživao u Hrvatskoj. Sva hrana koju imaju je zdrava. Nije bilo masne hrane, samo trava, a s tim se nisam mogao nositi. Tražio sam hamburgere ili nešto što bi me napunilo, ali nije bilo ničega što bi mogao pojesti ili popiti. Pretpostavljam da voda nije bila dovoljno zdrava za piće'', ispalio je u jednoj od najpoznatijih MMA emisija u svijetu, kod poznatog novinara Ariela Helwanija.

Uoči svoje zadnje borbe, prije nego što ga je na Novom Zelandu nokautirao Mark Hunt, jeo je piletinu i rebarca te puna trbuha izišao u oktogon.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider