FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pa gdje si ti bio?

Američki UFC borac 'popljuvao' boravak u Zagrebu: 'Ne vraćam se u Hrvatsku'

Nisu svi zadovoljni borilačkim spektaklom u zagrebačkoj Areni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon silnih pohvala i izraza oduševljenja, javio se i netko tko nije zadovoljan UFC spektaklom u Zagrebu. Derrick Lewis je razbio Gabriela Gonzagu, ali ni to nije bilo dovoljno da mu Zagreb ostane u lijepo sjećanju.

Za razliku od Juniora dos Santosa kojem je skandirala cijela dvorana i koji se danima uoči spektakla sjajno provodio i hvalio jelima putem društvenih mreža, Lewis se izgleda nije najbolje snašao u Europi. Otkrio je to američki teškaš poznatom MMA novinaru Arielu Helwaniju.

''Nisam uživao u Hrvatskoj. Sva hrana koju imaju je zdrava. Nije bilo masne hrane, samo trava, a s tim se nisam mogao nositi. Tražio sam hamburgere ili nešto što bi me napunilo, ali nije bilo ničega što bi mogao pojesti ili popiti. Pretpostavljam da voda nije bila dovoljno zdrava za piti'', izjavio je američki borac za MMA Hour.

''Bio je to jedan od najgorih tjedana u mojoj karijeri. Bilo je to loše iskustvo, cijelo vrijeme sam bio u sobi i pokušavao sam doći do dostave u sobu. Ne želim previše blatiti Hrvatsku, ali se nemam namjeru ponovno vratiti. Preferiram nastupe u SAD-u'', prenosi Lewisove riječi Fightsite.

Amerikancu tako nije pasala hrana koja je bila 'prezdrava'. Zanimljivo, MMA legenda Josh Barnett je rekao upravo suprotno. On je morao probati neke specijalitete iz ovih krajeva te je poručio kako mu se sve sviđa jer je jako masno.

Ne znamo tko je brinuo za Lewisa dok je boravio u Zagrebu, no zvuči kao da je bio u nekom drugom gradu…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider