FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svi prošli vagu

Sve je spremno za UFC spektakl: Jones objasnio zašto je favorit, naš analitičar otkrio kako ga srušiti

Svi borci prošli su vaganje, i sad je sve spremno za sutrašnju veliku UFC-ovu priredbu u Las Vegasu. Mogu li dvoje velikih favorita - Jon Jones i Amanda Nunes - ostati bez svojih naslova prvaka, provjerite na Gol.hr-u i Novoj TV.

Galerija Jon Jones (Foto: AFP) Zelg Galešić (Foto: GOL.hr) Jon Jones s pojasom Nunes udara Cyborg

Predvođeni najvećom zvijezdom, Jonom Jonesom, akteri sutrašnjeg UFC-a u Las Vegasu održali su otvoreni trening, i družili se s navijačima.

Naravno, cijeli svijet čeka: može li Thiago Santos, sjajni brazilski nokauter, biti taj koji će napokon srušiti nepobjedivog prvaka?

"Svaki UFC-ov borac s kojim sam se borio imao je snagu da me nokautira. Radi se o tome jesi li dovoljno vješt da zadaš taj udarac. Dosad nitko nije bio dovoljno vješt da zada taj udarac i ne mislim da će se išta promijeniti u subotu navečer."

Kako protiv Jona Jonesa?

I naš komentator Zelg Galešić svjestan je Jonesove nadmoći, ali drži da Brazilac može iznenaditi.

"On na poludistanci s Jonesom nema što tražiti, ne samo jer je Jones tehički nadmoćniji, nego ima i duže ekstremitete koje savršeno koristi. Jones ima i sposobnost premjestiti borbu u parter kad god poželi. Vjerujem da će Santos čekati grešku kako bi mogao krenuti u one svoje divljačke serije", smatra Galešić.

U drugoj sutrašnjoj borbi za naslov, slična dominacija: sjajna prvakinja Amanda Nunes favoritkinja je u meču protiv bivše prvakinje, Amerikanke Holly Holm.

"Ja sam najbolja"

"Ja sam najbolja. Već sam dokazala da jesam i nastavit ću to dokazivati, već u sljedećoj borbi. Osjećam da imam još mnogo toga za napraviti kao dvostruka prvakinja, i nitko me neće zaustaviti."

Ipak, nešto se pita i Holly Holm. Uostalom, ona je ta koja je srušila mit o Rondi Rousey, bivša je prvakinja, i zna kako se dobivaju veliki mečevi.

"Holm ima solidne obrane od rušenja, ali Nunes je čvršča i eksplozivnija. Taktika će biti pokušati odraditi boksački meč i završiti high-kickom. Puno boksa i na kraju uvijek završava kombinaciju nogom", rekao je Galešić.

Osim ta dva meča za naslov, vidjet ćemo još tri vrhunske borbe. Sve gledajte izravno na Gol.hr-u u četiri sata poslije ponoći sa subote na nedjelju, a na Novoj TV u nedjelju navečer u ponoć.

Barca slaže najjači napad u povijesti: Nova formacija za četiri superzvijezde i nepravda prema Rakitiću Nekadašnji napad Barce: Neymar, Messi i Suarez (Foto: AFP) Ronaldinho, Messi i Eto\'o (Foto: AFP) Antoine Griezmann (Foto: AFP) +1 Frenkie De Jong (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider