FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Hrga u 02 Areni

Sve je spremno za spektakl u Londonu: McKean neznatno teži od Hrgovića

Odrađeno je službeno vaganje za borbu Hrgovića i McKeana.

Filip Hrgović (Foto: DAZN/Screenshot)

Boks će ovog vikenda opet biti u fokusu hrvatske sportske javnosti. Filip Hrgović i Demsey McKean odmjerit će snage u ringu ove subote u Londonu. Hrvatski boksač veliki je favorit protiv neporaženog Australca. Prije same borbe održano je i službeno vaganje.

Australac McKean prvi je stao na vagu te mu je ona izmjerila 111,3 kilograma. Poslije njega red je došao na Hrgovića, kojemu je vaga pokazala kilogram manje.

Nakon ceremonijalnog vaganja uslijedilo je sučeljavanje koje je završilo bez rukovanja. Ususret same borbe Australac je prvi prozvao Hrgovića pitajući se, podrugljivo, koga je hrvatski boksač pobijedio u karijeri. Hrgović mu nije ostao dužan rekavši kako McKean nema samopouzdanja, već halucinacije.

Vaganje su također odradili teškaši koji nastupaju poslije borbe Hrgovića, Chisora i Washington. Amerikancu je vaga pokazala 107,9 kilograma, a Britancu znatno više, 113,8 kilograma.

U glavnoj borbi večeri susrest će se Joshua i Helenius, koji je uskočio kao zamjena umjesto Whyte koji je uoči borbe pao na doping. Fincu je izmjerena težina od 113.1 kilogram, dok Joshua teži neznatno više, 113,3 kilograma.

Ceremonijalno vaganje označava kraj strepnje za sve koji se nalaze na borilačkom cardu londonske predstave koja je u jednom trenutku strepila od otkazivanja. Stoga će se u subotu 12. kolovoza održat boksački spektakl u londonskoj O2 Areni, a tekstualni prijenos tog događaja moći će te pratiti na gol.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider