FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
četvrtak od 20:30

Što nas čeka u novom Lucky Punchu: Tko će biti Khabibov nasljednik?

Ovog četvrtka portal gol.hr donosi novo izdanje Lucky Puncha.

Lucky Punch (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Svjetsku borilačku scenu intrigira tko će biti novi kralj lake kategorije, a posebna priča u ovoj emisiji je jedna genijalna hrvatska tvrtka koja surađuje sa UFC-om...

Charles Oliveira ili Michael Chandler? Nakon dugogodišnje vladavine Khabiba Nurmagomedova laka kategorija će dobiti novog nasljednika. Brazilac je u sjajnom pobjedničkom nizu i potpuno je izdominirao bivšeg privremenog prvaka Tonija Fergusona u posljednjoj borbi. Michael Chandler je dobio priliku nakon nokauta Dana Hookera, a novi Lucky Punch secira ova dva sjajna borca i donosi taktičku analizu u MMA školi.

I ostatak glavnog djela nadolazeće UFC-ove priredbe nudi sjajne mečeve, a posebno intrigira sudar Tonija Fergusona i Beneila Dariusha. Lucky Punch donosi i već standardne prognoze svih parova.

Naravno, neće nedostajati i komentara na posljednje mečeve hrvatskih boraca u stranim organizacijama i najava nekih budućih domaćih sudara.

''Ako je suditi prema UFC 261 kada se konačno održala priredba pred punim tribinama, na UFC-u 262 nas očekuje pravi vatromet. Popis mečeva je sjajan, a vjerujemo kako će novi Lucky Punch biti dobro zagrijavanje za ovu priredbu'', rekao nam je urednik i voditelj Vlado Boban.

Sa Zelgom, Igorom i Vladom družimo se u četvrtak navečer od 20:30 sati na portalu gol.hr. Ne propustite novi Lucky Punch!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider