FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što nas sve čeka?

Novi UFC-ov spektakl na GOL.hr-u i Novoj TV: Borba za naslov i povratak najbolje svih vremena

Ovoga vikenda donosimo vam novi UFC-ov spektakl: jednu borbu za naslov prvaka i povratak najbolje borkinje svih vremena. Sve gledajte izravno na Gol.hr-u u noći sa subote na nedjelju, te u nedjelju navečer na Novoj TV.

Galerija Stipe Sladoljev (Foto: GOL.hr) Stipe Sladoljev (Foto: GOL.hr) Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) Max Holloway (Foto: AFP)

Pet vrhunskih mečeva, među kojima i dvoboj za naslov prvaka u glavnoj borbi večeri, donosimo ovoga vikenda na GOL.hr-u i Novoj TV. Priredba se održava u kanadskom gradu Edmontonu, pa je u glavnom programu i troje kanadskih boraca.

Program će otvoriti meč u srednjoj kategoriji, do 84 kilograma: Kanađanin Marc-Andre Barriault i Poljak Krzysztof Jotko. Nakon njih, još jedan Kanađanin, Olivier Aubin-Mercier protiv sjajnog mladog Armenca Armana Tsarukyana u lakoj kategoriji. Pa onda dvojica atraktivnih Amerikanaca: Geoff Neal i Niko Price, koji žele u vrh kategorije velter.

Nakon te tri borbe - prva kulminacija. Najprije ćemo gledati povratak u oktogon legendarne Brazilke Cris Cyborg, najveće borkinje svih vremena, koja je prije pola godine šokantno poražena od Amande Nunes.

Lavica Amanda Nunes šokirala cijeli svijet: Za samo 51 sekundu brutalno nokautirala Cris Cyborg! Nunes udara Cyborg Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP)

Njezina protivnica bit će Kanađanka Felicia Spencer. Brazilka je šest godina starija, i nešto je viša od Kanađanke. Na kladionicama je Cris Cyborg velika favoritkinja: 85 prema 15 posto! I to unatoč tome što Felicia Spencer još nema nijedan poraz u karijeri, i bori se pred svojim navijačima.

I onda: glavna borba večeri! Meč za naslov prvaka u kategoriji pero: Max Holloway protiv Frankieja Edgara.

Iako je Holloway čak deset godina mlađi (ima samo 27!), on je već sad jedan od velikana ovog sporta. Ali i s druge strane bit će velikan. Frankie Edgar je bivši prvak u lakoj kategoriji, a sad napada kategoriju pero, protiv jednog od najvećih u povijesti te divizije.

Holloway je viši od Edgara čak 12 centimetara! Na kladionicama priličan favorit: 75 prema 25 posto. A 37-godišnjem Edgaru ovo je možda i posljednja prilika za naslov prvaka.

Sve to gledajte izravno na portalu Gol.hr u noći sa subote na nedjelju u četiri sata, a na Novoj TV u nedjelju navečer, deset minuta prije ponoći.

Pobjeda Maxa Hollowaya Holloway obranio naslov prvaka protiv legendarnog Edgara, Cyborg slavila u brutalnoj makljaži! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider