FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ispisala povijest

Lavica Amanda Nunes šokirala cijeli svijet: Za samo 51 sekundu brutalno nokautirala Cris Cyborg!

Amanda Nunes priredila je vjerojatno najveće iznenađenje u 2018. godini kada je ženski MMA u pitanju.

Galerija Nunes udara Cyborg Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP) Amanda Nunes protiv Cyborg (Foto: AFP)

"Lavica" Amanda Nunes šokirala je MMA svijet i nakon samo 51 sekunde nokautirala činilo se nepobjedivu Cris Cyborg na posljednjem UFC spektaklu godine - UFC-u 232! Brazilka je demolirala sunarodnjakinju koja je krenula u otvorenu razmjenu s nešto manjom, ali zato daleko bržom Nunes i to joj se obilo o glavu.

Nunes je rano uzdrmala Cyborg koja se nakon toga nije primirila nego je htjela odmah jako uzvratiti, pa je naletila na još jedan kroše, a potom i na treći nakon kojeg sudac prekinuo dvoboj. Nunes je upisala osmu uzastopnu pobjedu, kojom je ispisala UFC povijest.

Brazilka je postala prva dvostruka prvakinja, jer osim što je oduzela pojas u perolakoj kategoriji, ona još od ljeta 2016. godine drži pojas prvakinje u bantamu.

Cyborg je pak upisala prvi poraz nakon 13 godina nepobjedivosti i 20 pobjeda uz jedan "no contest". Mnogi su izbjegavali meč protiv Cyborg zbog snage koju Brazilka posjeduje, a Nunes ju je sama prozvala, izašla s njom u oktogon i nakon toga ispisala povijest.

Jon Jones dominantno vratio pojas, Nunes šokirala MMA svijet i nokautirala Cris Cyborg! UFC 232 Jednoručna kimura Chiese Jednoručna kimura Chiese +6 Jones udara Gustafssona

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider