FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svaka čast

Stipe Miočić oduševio Amerikance: Evo kome je posvetio obranu titule

Cleveland je opet u euforiji, a zato je zaslužan njihov (ali i naš) Stipe Miočić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kakva je ovo godina Cleveland, grad koji nije imao prvake od davne 1964. godine. U svibnju je Stipe Miočić iznenadio sve i osvojio UFC pojas te najavio kako se to sportsko prokletstvo bliži kraju. A onda je stigao nevjerojatan preokret u NBA finalu i Cavaliersi predvođeni LeBronom Jamesom donijeli su toliko željeni naslov u frustrirani grad.

U slavlju NBA zvijezda na ulicama Clevelanda sudjelovao je i Stipe. Bila je to velika čast i priznanje, a vrhunac te cijele ludnice je i ova obrana naslova teškaškog UFC prvaka pred svojim navijačima u svom gradu.

I to na kakav datum. Danas je točno 15 godina od terorističkog napada na New York u kojem su poginule i stotine pripadnika vatrogasne službe. A UFC prvak Stipe Miočić i dalje je pripadnik te službe u kojoj radi kao bolničar.

''Ovo je posvećeno svima koji su izgubili živote ili svoje bližnje u napadima 11. rujna. I svima onima koji su nastavili biti vatrogasci, policajci, bolničari i vojnici. Vi ste pravi heroji'', poručio je Miočić na društvenim mrežama.

U Brazilu je uzviknuo ''Cleveland imamo prvaka, Hrvatska imamo prvaka!'', sada se na 15. obljetnicu sjetio svojih smrtno stradalih kolega. Hrvati su ga voljeli i više od Amerikanaca, no Stipe je svoje sunarodnjake kupio do kraja. Više ne trebaju sumnjati u njega, jer on Ameriku drži na vrhu UFC-a.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider