FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
posjetile ga dvije kraljice

Stipe Miočić ponovno na rođendan ribao WC školjku u vatrogasnoj postaji: "Nema na čemu"

Stipe je na svoj rođendan, ponovno nedugo nakon pobjede nad Cormierom, u vatrogasnoj postaji ribao WC-e.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić danas slavi 38. rođendan, a dio svog dana proveo je u vatrogasnoj postaji u dogovorenoj smjeni. Tako je objavila njegova supruga u jutarnjim satima, a sada je to potvrdio i sam Stipe nakon što je dobio posjetu u vatrogasnoj postaji od svoje dvije kraljice. 

"Rođendanski posjet moje dvije kraljice. Ako ste rođeni na današnji datum, onda se legenda. Sada moram ići čistiti WC-e, nema na čemu", napisao je Stipe Miočić uz video i nekoliko fotografija.

gol expired Miočićeva supruga otkrila kako najveći teškaš svih vremena slavi rođendan: "Jedini luđak koji to radi" divider

Stipe je prošle nedjelje obranio naslov UFC prvaka teške kategorije protiv Daniela Cormiera i konačno zacementirao svoj status najvećeg teškaša u povijesti organizacije. 

Iako je to bilo prije svega četiri dana, Stipe je već dogovorio smjenu u vatrogasnoj postaji i to na svoj rođendan. 

Paige VanZant (Screenshot, Instagram) Djevojka od milijun dolara: ''Imam plastičnog kirurga na brzom biranju'' divider

"Sretan rođendan mom jednom jedinom. Čovjeku koji uspjeva u svemu... bila kiša ili sunce, s osmijehom na licu. Ti si najbolji tata i suprug na svijetu! Ti si oslonac u ovoj obitelji. Moj bik u staklani (nespretna osoba) i svakodnevno me inspiriraš! Ti si isto tako jedini luđak kojeg znam da bi izabrao smjenu na svoj rođendan. Četiri dana nakon osvajanja naslova svjetskog prvaka. Zauvijek ću te voljeti do mjeseca i natrag", napisala je lijepa Stipina supruga na svom Instagramu i priložila fotografiju Stipe i njihove kćerkice Meelah.

Što reći, kakva legenda...

gol expired Posljednji put kada su se sastali Bayern i Lyon Hrvat je zabio savršeni hat-trick! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider