FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
briga ju što se priča

Djevojka od milijun dolara: ''Imam plastičnog kirurga na brzom biranju''

Bivša UFC borkinja kaže kako se ne brine zbog svog lica.

Paige VanZant (Screenshot, Instagram)

Prošlog se tjedna dosta prašine oko prelaska Paige VanZant, nedavno otpuštene iz UFC-a, u organizaciju Bare Knuckle Fighting Championship gdje se kao što sam naziv govori, radi o borbama u kojima se koriste gole šake bez zaštitnih rukavica.

VanZant je za četiri ugovorene borbe dobila ugovor vrijedan čak milijun dolara. Čelnici organizacije odlučili su se na ovakav potez jer Paige neće biti samo borkinja već i lice organizacije, komentatorica i slično.

No prašina se podigla upravo oko njenog izgleda. Radi se o vjerojatno najatraktivnijoj borkinji današnjice, a koja sada ulazi u borbe gdje su udarci brutalniji nego u UFC-u te su ozljede i štete na licu ipak vidljiviji nego kad borci koriste MMA rukavice.

VanZant svoje tijelo voli pokazivati na Instagramu što je ipak jedan od njenih zaštitnih znakova pa malo čudi što se ljuti kada ljude zanima kako će uskladiti izgled i brutalne borbe.

''Posjekotina na licu uvijek zaraste. Već sam ih imala. Ljudi i dalje smatraju kako sam lijepa, a dosad mi nije niti štetilo u karijeri'', rekla je Paige pa poentirala.:

''Sad sam dovoljno dobro plaćena da si mogu priuštiti plastičnog kirurga. Imam ga na brzom biranju i uvijek mogu poslati poruku i naručiti popravak. Moje lijepo lice uvijek će biti moja stigma, ali prije svega sebe vidim kao borca. Sad ću imati priliku to i dokazati.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider