FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svi čekaju nedjelju!

Uoči ulaska u avion Miočić otkrio kako se spremio za revanš koji čeka borilački svijet

Stipe Miočić krenuo je prema Anaheimu, gdje ga očekuje najveći meč njegove MMA karijere.

Galerija Stipe Miočić (Foto: AFP) Daniel Cormier i Stipe Miočić (Foto: AFP) Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) +2 Stipe Miočić (Foto: GOL.hr)

UFC 241 spektakl uživo možete gledati na GOL.hr-u ove nedjelje ujutro od 4:00. Snimka je u večernjim satima na Novoj TV.

Prije nego što je poletio za Anaheim na najvažniju borbu svoje MMA karijere, Stipe Miočić još je jednom otkrio svoje planove i ambicije za borbu protiv Daniela Cormiera, u kojoj neće tražiti samo osvetu za poraz, nego namjerava krenuti u novu šampionsku seriju, prenosi Fightsite.hr.

Stipu je na aerodromu u Clevelandu zatekao reporter sveprisutnog TMZ Sportsa te ga uspio dobiti za pokoju izjavu, iako je Miočić žurio na avion.

Kako si se pripremio za uzvrat protiv Cormiera?

"Radio sam na greškama i poboljšavao sam stvari koje su mi već bile dobre. Napredovao sam svaki dan. Ovom borbom počinje moj novi niz obrana titule prvaka. Razmišljam samo o borbi koja me čeka 18. kolovoza", rekao je Stipe.

Jesi li čovjek koji predviđa ishode mečeva?

"Pobijedit ću. Nema sumnje u to."

Daniel Cormier (Foto: AFP) Cormier zaprijetio Miočiću ozbiljnim batinama: "Dugo će se oporavljati od onog što ću mu napraviti" divider

Spominjao se dolazak Jona Jonesa u tešku kategoriju. Bi li se borio protiv njega?

"Spreman sam na bilo koga, pa tako i Jona Jonesa. No trenutačno razmišljam samo o borbi koja je ispred mene", izjavio je fokusirani Stipe, koji se nakon još jednog pitanja o Cleveland Brownsima ipak uspio izvući i krenuti prema svom letu za Anaheim.

Podsjetimo, ranije u danu gost popularne MMA emisije kod Ariela Helwanija bio je njegov suparnik Daniel Cormier, koji je imao dosta oštrih izjava u smjeru američkog borca hrvatskih korijena.

Ivan Perišić prošao liječnički i postao novi igrač bavarskog diva - Bayerna! Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) Ivan Perišić u zagrljaju suigrača (Foto: AFP)

"Nadam se da je Stipe mentalno snažna osoba jer će mu to biti korisno nakon onog što ću mu napraviti u nedjelju", rekao je u jednoj od uvodnih rečenica Daniel Cormier.

"Živciram ja njega, ali živcira i on mene. Osobno mi smeta što se nije borio od te naše posljednje borbe. Ponio se kao malo derište s izjavama 'zaslužujem revanš'. No upalilo je, dobio je priliku za naslov. Ipak, ne spavam loše jer nisam drag Stipi Miočiću."

Borba se održava u ranojutarnjim satima u nedjelju (18. kolovoza), a izravni prijenos možete gledati na GOL.hr-u od 4 sata ujutro te istog dana u večernjem terminu u snimci na Novoj TV.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider