FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
FIGHT!
"ponio se kao derište"

Cormier zaprijetio Miočiću ozbiljnim batinama: "Dugo će se oporavljati od onog što ću mu napraviti"

Podižu se tenzije na relaciji Cormier - Miočić manje od tjedan dana do najveće teškaške borbe u povijesti UFC-a.

Daniel Cormier (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nadolazeće nedjelje na rasporedu je UFC 241 uz izravni prijenos na portalu GOL.hr te snimkom na Novoj TV. Na jednom od najboljih evenata u 2019. godini Stipe Miočić pokušat će vratiti pojas prvaka koji je izgubio prije godinu dana od Daniela Cormiera.

Aktualni prvak DC gostovao je kod najpoznatijeg MMA novinara na svijetu, Ariela Helwanija, te s njim i ostatkom fanova slobodne borbe podijelio posljednje detalje i razmišljanja uoči revanša protiv Miočića.

"Nadam se da je Stipe mentalno snažna osoba, jer će mu to biti korisno nakon onog što ću mu napraviti u nedjelju", rekao je u jednoj od uvodnih rečenica Daniel Cormier.

"Ako pobijedim ovog vikenda, vidjet ću što mi se nudi. Ne moram se boriti više ni protiv Jona Jonesa ni protiv bilo koga drugog. Ali ako ću se opet boriti, to će biti jedino protiv Jonesa", otkrio je DC, pa prozvao Miočića da se ponio kao derište.

"Živciram ja njega, ali živcira i on mene. Osobno me smeta što se nije borio od te naše posljednje borbe. Ponio se kao malo derište s izjavama "zaslužujem revanš". No, upalilo je, dobio je priliku za naslov. Na kraju dana ne spavam loše jer nisam drag Stipi Miočiću."

Stipe Miočić oglasio se 11 dana prije dvoboja titana: "Uzimam natrag što je moje" Miočić vs Cormier (Screenshot) Cormier i Miočić iz prve borbe (Foto: AFP) Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP) +2 Stipe Miočić i Daniel Cormier (Foto: AFP)

Borba se održava u Anaheimu, mjestu gdje nijedan teškaš nije obranio svoju titulu UFC prvaka! Andrei Arlovski izgubio je svoju titulu na UFC-u 59, Brock Lesnar na UFC-u 121, a Cain Velasquez na UFC on Fox 1 eventu. Čak je i Cormier izgubio titulu u poluteškoj kategoriji u Anaheimu, kada ga je na UFC 214 eventu pobijedio Jon Jones.

"To je bio jedan od dodatnih motiva da prihvatim borbu", otkrio je Cormier.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider