FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
na gol.hr-u i novoj tv

Spektakularni početak borilačke 2020.: Bliži se veliki povratak McGregora, ali i druge velike borbe

Velika imena vraćaju se borbama, a sve vam donosimo na Novoj TV i GOL.hr-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred nama su spektakularni siječanj i veljača u najjačoj svjetskoj organizaciji slobodne borbe - UFC-u. U oktogon se vraćaju Conor McGregor i Jon Jones, a sve vam donosimo na Novoj TV i GOL.hr-u.

Connor McGregor već je neko vrijeme izvan borbi. Dobrodošlicu u oktogon zaželjet će mu Donald Kauboj Cerrone. Vjerojatno najpopularniji borac današnjice, 31-godišnji Irac McGregor najavio je povratak borbama 18. siječnja ove godine.

UFC u 2020-tu kreće zaista spektakularno. McGregor i Serone predvode UFC 246. Irac je nekadašnji vladar perolake i lake kategorije, no sada je otišao u kategoriju više. Serone i McGregor spremni su za rat u velteru.
''Prespor si i prekrut. Krut si ko ploča. Prepolovit ću te na pola'', rekao je McGregor.

gol expired Razočaranje na pripremama za rukometni EURO: Hrvatska remizirala s BiH divider

UFC je ispunio teškašu Curtisu Bladesu njegove želje. Nakon McGregora 25. Siječnja, gledat ćemo Bladesa i bivšeg prvaka teške kategorije - Juniora Dos Santosa. Blades ima dvije pobjede zaredom, a Brazilac želi povratak pobjedama nakon poraza od Ngannoua.

''Nadam se da ću dobiti borbu za staru godinu ili možda u ranom siječnju. Volio bih se boriti i u veljači za svoj rođendan. Da uživam u rođendanu'', rekao je Blades.

Stiže i borba za predmet želje svih poluteškaša - pojas koji suvereno drži Jon Jones. Broj jedan borac na pound for pound ljestvicama početkom veljače ima novog pretedenta na pojas. To je Dominick Reyes koji je upisao šest pobjeda zaredom i nokautirao Weidmana u posljednjoj borbi.

gol expired Modrić zabio u pobjedi Reala: Kraljevski klub privremeno preskočio Barcelonu divider

''Hey Jone, Ne želim nikakve darove, čovječe. Želim taj pojas. Idemo!'', rekao je.

Nakon Jonesa i Reyesa, u oktogon će Corey Anderson i Jan Blachowicz. Dvojac koji će, vrlo vjerojatno, dati idućeg broj 1 izazivača za pojas poluteške.

U 2020-tu krećemo u šestoj brzini. Budite s nama za točno dva tjedna. UFC 246: McGregor - Cerrone. Odbrojavanje je počelo.

gol expired Fantastična Vlhova osvojila Snježnu kraljicu i prekinula dominaciju Mikaele Shiffrin! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider