FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
još 16 dana...

UFC izbacio brutalnu najavu uoči povratka McGregora: "Nema boljeg načina za otvaranje dekade"

Još nas malo više od dva tjedna dijeli od prvog UFC spektakla u 2020. godini na kojem ćemo svjedočiti povratku Conora McGregora.

Conor McGregor (Foto: Screenshot)

UFC je na godišnjem odmoru još malo više od dva tjedna, a onda kreće ludnica u 2020. godini. Spektakularnu borilačku godinu, u kojoj ćemo dobiti odgovore na mnoga pitanja, otvorit će UFC 246 event u Las Vegasu, gdje će se u glavnoj borbi večeri pojaviti Notorious - Conor McGregor.

Zvonimir Boban dočekao Zlatana Ibrahimovića Boban mu na dočeku govorio na hrvatskom, Zlatan poslao poruku napaćenim navijačima Milana

Njegov suparnik u velteru, po tek treći put u karijeri, bit će Donald Cerrone nadimka Kauboj. Povodom povratka McGregora u oktogon nakon više od godine dana, ali i povodom prvog eventa u 2020. godini, UFC je napravio brutalnu video najavu.

"Nema boljeg načina za otvaranje nove dekade", konstatirao je UFC u svojoj najavi. 

Dani Olmo Katalonija želi Olma, ali postoji problem: Što se krije iza interesa Barce i hoće li Dinamo napraviti posao stoljeća?

Svaki pravi MMA fan neće ostati ravnodušan nakon što pogleda najavni video i već će iduće sekunde poželjeti da je 19. siječanj noćas.

Prijenos spektakla iz Las Vegasa moći ćete gledati UŽIVO na GOL.hr-u, ali i u snimci na Novoj TV.

Nastavi čitati

Nastavi čitati