FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"molim da poštujete privatnost"

Bivša UFC prvakinja povukla se iz sunaslovne borbe nakon dvije smrti u obitelji

Rose Namajunas povukla se s UFC-a 249 zbog dvije smrti u obitelji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poznat je razlog zbog kojeg je Rose Namajunas odustala od sunaslovne borbe na UFC 249 eventu, koji će se održati u noći s 18. na 19. travanj uz prijenos UŽIVO na GOL.hr-u i u snimci na Novoj TV.

Bivša UFC prvakinja trebala se boriti protiv Jessice Andrade u reprizi okršaja za naslov prvakinje od prošle godine, no odustala je zbog dvije smrti u obitelji povezanih s koronavirusom.

gol expired Nakon brojnih napisa da napušta Barcelonu Messi poludio i javno se obračunao s medijima divider

"Rose se povukla s UFC 249 eventa zbog dvije smrti u obitelji povezanih s koronavirusom. Njezina želja je vratiti se u oktagon što prije, no zasada molimo ljude da poštuju njezinu privatnost", stoji u objašnjenju njezinog menadžera Briana Butlera.

Podsjetimo, unatoč pandemije koronavirusa koja je u punom jeku u SAD-u, UFC je odlučio nastaviti organizirati evente, a predsjednik Dana White pronašao je lokaciju na kojoj ga vlasti u tome neće spriječiti.

ZA UFC 249 event rezervirao je hotel koji se navodno nalazi na indijanskom rezervatu, na kojem se zakoni države u SAD-u ne odnose. Za evente na kojima će sudjelovati strani borci White je rezervirao jedan cijeli otok, o kojem ćemo tek saznati u nadolazećim danima i tjednima.

gol expired Ronaldinho se vratio u zatvor i organizirao "tulum": Zatvorenici su plakali, čuvari se pridružili zabavi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider