FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''dobio bi ga 8 od 10''

Prvo je ispalio da Miočić nije najbolji na svijetu, a nakon objašnjenja će mu se smijati još više

Čelnik Bellatora Scott Coker na silu pokušava progurati tezu da je njegov borac bolji od Stipe Miočića.

Ryan Bader (Foto: AFP) (Foto: Afp)

MMA fanovi diljem svijeta dobro su se nasmijali objavom prvog čovjeka Bellatora koji je svog borca Ryana Badera proglasio najboljim teškašem današnjice nedugo nakon sjajne, povijesne pobjede UFC prvaka Stipe Miočića protiv Daniela Cormiera.

Izazvalo je do podsmijeh u MMA zajednici iako je Scott Coker, nekadašnji čelnik Strikeforce, inače ugledan i sposoban čovjek. Izjavom o Baderu izgubio je dio poštovanja fanova koji su na društvenim mrežama bili nemilosrdni.

Poznati MMA portal Sherdog htio je pak čuti vjeruje li Coker stvarno u ono što je ispalio ili je to samo klasično blidanje vlastitog brenda. No Coker je otišao korak dalje.

Scott Coker i Ryan Bader (Bellator Twitter) Ovaj čovjek tvrdi da je netko drugi, a ne Miočić, najbolji na svijetu: Naravno da ga svi sprdaju divider

"Znate li što bi se dogodio kad bi se Bader borio protiv Stipe? Mislim da je Ryan bolji hrvač od njega i da može izdržati Stipinu udaračku kvalitetu. Mislim da bi završio na podu u 'ground and pound' situaciji. Vjerujem da bi to napravio i Cormier kad bi mogao vratiti borbu u nazad, na taj način bi pobijedio", prenosi Cokerove izjave Fightsite.

''Mislim da bi borba Badera i Stipe bila dobra borba, no isto tako mislim da bi Bader i DC bila fenomenalna. Moj dečko može protiv bilo koga od njihovih prvaka. Dokazao je da može nokautirati, prošao je kroz opak turnir. Borba protiv Cheicka Konga će dokazati da je on najbolji teškaš svijeta, to već sad mogu odgovorno tvrditi. Naravno, ovo je teška kategorija i uvijek mogu presuditi sitnice, ali od deset borbi protiv Stipe, Ryan bi dobio osam!'', ispalio je prvi čovjek Bellatora zbog čega mu se opet svi smiju.

Ryan Bader za dva tjedna brani pojas prvaka u Bellatoru protiv Cheicka Konga, a Coker tvrdi da će ta borba biti dokaz da je Bader bolji od Miočića. Da nije smiješno…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider