FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
a joj...

Ovaj čovjek tvrdi da je netko drugi, a ne Miočić, najbolji na svijetu: Naravno da ga svi sprdaju

Scott Coker ugledni je čelnik Bellatora, ali ovakve izjave su zbilja komične.

Scott Coker i Ryan Bader (Bellator Twitter)

Nakon što je ovog vikenda Stipe Miočić i peti put pobijedio u borbi za pojas UFC prvaka teške kategorije, i to protiv dosad neporaženog borca u teškoj kategoriji, legendarnog Daniela Cormiera, još je jednom dobio epitet najboljeg teškaša današnjice.

I ne samo to, velika se većina slaže kako je Miočić upravo ovom borbom pokazao kako je najbolji UFC-ov teškaš svih vremena. Neki kažu i najbolji uopće, ali u te opasne vode ne bismo ulazili jer romantično sjećanje na kultni Pride još uvijek je nekima prevelika prepreka za takvu ocjenu.

Stipe Miočić (Foto: AFP) Miočić se obratio navijačima ogrnut zastavom: Pokazao kako i dalje izgleda lice ratnika divider

No ima i onih koji tvrde kako Stipe trenutno nije najbolji na svijetu. I to ne navijači Cormiera ili Ngannoua ili pak Jona Jonesa koji se tek treba usuditi prijeći u kraljevsku kategoriju. To je ispalio prvi čovjek Bellatora Scott Coker.

On je na Twitteru stavio fotografiju s Ryanom Baderom, aktualnim prvakom u Bellatoru uz poruku: ''Ryan Bader je najbolji teškaš na planeti.''

U komentarima ispod te objave dobio je stotine poruka u kojima Cokerovi fanovi na Twitteru ismijavaju čelnika Bellatora i nekadašnjeg prvog čovjeka Strikeforcea. Teško je uistinu vjerovati da Coker to stvarno misli već samo radi reklamu za svog borca, što je potpuno legitimno, ali se zbog toga izložio nemilom sprdanju na Twitteru.

Izašla cijela lista podataka koji su jučer šokirali UFC svijet: Stipe je i ovdje apsolutni broj 1 Paulo Costa (Foto: AFP) Promjena u kilaži na UFC 241

Podsjetimo, Bader je pojas prvaka teške kategorije Bellatora osvojio kada je u finalu Grand Prixa pobijedio legendarnog Fedora. No nekad najbolji borac svijeta već godinama nije ozbiljna konkurencija najboljim borcima današnjice koji se redom nalaze u UFC-u.

Bader je pak bio vrlo dobar borac u UFC-ovoj poluteškoj kategoriji, jedan od najboljih u diviziji, no jasno je kako je elita UFC-ove teške kategorije danas ipak klasa iznad.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider