FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
FIGHT!
budite uz gol.hr i novu tv

Vlasnik najboljeg nokauta godine savršena je pozivnica za subotnji UFC spektakl

U subotu navečer, s početkom u 21 sat, budite uz gol.hr i prvi UFC prijenos u ovoj godini ili event pogledajte u snimci na Novoj TV od ponoći.

Max Holloway i Calvin Kattar predvode prvu UFC priredbu ove godine - UFC on ABC na Fight Islandu u Abu Dhabiju. Borbe glavnog programa možete gledati u subotu od 21 sat uživo na našem portalu gol.hr te odmah nakon priredbe u ponoćnom terminu u snimci na Novoj TV.

Joaquin Buckley, po mnogima autor najboljeg nokauta godine 2020. godine, nastupit će na prvoj priredbi 2021. Čovjek koji je posljednja dva meča riješio ekspresnim nokautima za sljedeći zadatak ima - Alessija Di Chirica, Talijana koji ima tri poraza u nizu.

Buckleyjev nokaut godine pogledajte ovdje. 

Jedan od boraca s najvećim pobjedničkim nizom u UFC-u je Argentinac Santiago Ponzinibbio. Taj velteraš pet godina ne zna za poraz, ima sedam pobjeda zaredom, no posljednjih godina muku muči s ozljedama. Protivnik mu je Kinez Li Jingliang, a tko pobijedi, postat će vjerojatno rangirani borac.

sp 2021 Rukomet 2021.: REZULTATI svih utakmica Svjetskog prvenstva divider

Carlos Condit i Matt Brown trebali bi ponuditi rat dvojice veterana u sunaslovnoj borbi. Condit je nakon niza poraza uspio prošle godine slaviti protiv Courta McGea. S druge strane, Brown je nakon dvije pobjede nokautima poražen u posljednjoj borbi protiv Miguela Baeze.

"Nema puno boraca koji se mogu mjeriti s mojim boksom. Osjetit ćete snagu, distancu, osjetit ćete preciznost."

Tako zbori čovjek koji puca od samopouzdanja nakon pobjeda nad Jeremyjem Stephensom i Danom Igeom. Kattar bi mogao biti tvrd orah u glavnoj borbi za Hollowayja. Havajac želi povratak pobjedama kako bi ponovno napao titulu, no i Kattara se nešto pita.

"Sljedeći sam u redu za titulu prvaka, samo mi jedan čovjek stoji na putu, a to je Max", kazao je Kattar.

Glavni dio programa otvaraju mladi neporaženi Amerikanac Soriano, protiv velikog srpskog talenta, također neporaženog Duška Todorovića u srednjoj kategoriji. Nakon njih u oktogon ulaze Buckley i Di Chirio, onda slijede velteraši Ponzinibbio i Jingliang. Sunaslovna borba su Condit i Brown, a šlag večeri Holloway protiv Kattara.

gol expired Vujović Hrvatsku i Norvešku vidi kao najveće favorite: "Danci i Francuzi su pali" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider