FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prognoze i najbolji koeficijenti

Naši stručni analitičari se ne slažu oko ishoda borbi na UFC 257: ''Radit će isto što je radio Khabib''

U magazinu Lucky Punch povela se rasprava oko mogućih ishoda borbi na UFC 257.

Ovog vikenda borilački svijet s nestrpljenjem očekuje spektakularni UFC 257 kojeg u izravnom prijenosu možete gledati na gol.hr-u ove nedjelje od 4 ujutro te u kasnijoj snimci na Novoj TV.

Najveći dio siječanjskog izdanja Lucky Puncha posvećen je ovoj sjajnoj večeri, a u emisiji su naši stručni sukomentatori, Igor Pokrajac i Zelg Galešić dali svoje prognoze ishoda borbi. Nisu se baš složili oko ishoda u tri glavne borbe i obojica su išla u nekim procjenama protiv najboljih koeficijenata u kladionicama.

Složili su se tek oko prve dvije borbe večeri, uostalom pogledajte sve u priloženom videu na vrhu članka.

Dustin Poirier 3 - Conor McGregor 1.34

''Mislim da je Poirier napredovao u svemu, ali u onom što Conor ima, distanca i preciznost, tu ne možeš napredovati. Mislim da će ga prije ili kasnije pogoditi i da će McGregor slaviti tehničkim nokautom'', smatra Zelg, dok Pokrajac misli kako će slaviti Poirier.

''Mislim da ima puno bolje hrvanje, bolje će i brže zatvarati distancu i nanositi štetu. Radit će isto što je radio Khabib.''

Najbolji koeficijenti za UFC 247 Najbolji koeficijenti za UFC 247 (Foto: GOL.hr)

Dan Hooker 1.75 - Michael Chandler 1.95

''Mislim da je MMA borba stilova. Chandleru Hookerov stil ne paše. On je lijek za sve hrvače, ima ta precizna i duga koljena, ispaljuje direktne iz velike distance. Mislim da će Chandler imati problema doći do klinča. Hooker je u prednosti i u udaračkim tehnikama, vjerujem da že uzeti borbu na bodove'', kaže Zelg.

Ali Pokrajac se ne slaže.

''Chandleru će biti najveći problem prići Hookeru da ga uhvati u klinč i spusti na pod, ali ovo mu je prva borba u UFC-u i mora se pokazati. Ovu borbu mora pobijediti.''

Jessica Eye 1.90 - Joanne Calderwood 1.80

''Mislim da Eye ima puno bolju kontrolu u oktogonu i da će u nekom trenutku napraviti veću štetu'', smatra Pokrajac dok Zelg tipuje na Calderwood:

''Ne slažem se, mislim da je Calderwood bolja i čvršća. Ima taj svoj muay-thai, a i u graplingu je kvalitetnija. Mislim da će na bodove uzeti ovu borbu.''

Matt Frevola 2.20 - Ottman Azaitar 1.60

''Frevola mi je onako dosta spor. Imaju sličan stil, ali mi Azaitar izgleda eksplozivniji i bolje kontrolira distancu'', objasnio je Zelg.

Marina Rodriguez 3.20 - Amanda Ribas 1.30

''Ribas'', složili su se Zelg i Pokrajac. ''Čvršća je i agresivnija, protiv Paige VanZant je izgledala fenomenalno'', dodao je Zelg.

Pogledajte cijelu emisiju Lucky Punch

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider