FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sjajna MMA večer

Evo kome su naši analitičari dali prednost u borbama glavnog programa UFC-a 280

Krcati UFC 280 pratite uživo na gol.hr-u u subotu od 20 sati ili u snimci od 22 i 15 na Novoj TV.

Spektakularni UFC 280 na rasporedu je u subotu od 20 sati, glavni program gledajte uživo na gol.hr-u i u snimci od 22:15 na Novoj TV. Večer će otvoriti sjajan okršaj Katlyn Chookagian i Manon Fiorot, a zaključit će ga borba za naslov u lakoj kategoriji između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva.

Svih pet borbi glavnog programa bit će jako uzbudljive i neizvjesne, a iako na papiru zvuče najmanje zanimljivo, naši analitičari najviše se vesele okršaju dviju djevojaka u kategoriji muha.

"Ovo će biti možda najbolja borba večeri. Ovo je fantastično uparen ženski dvojac, imaju sličan stil… Francuskinja je kontrašica, vjerujem da će pobijediti, ali bit će jako teško“, rekao je Zelg Galešić te tipovao n Fiorot baš kao i Igor Pokrajac.

Charles Oliveira Oliveira ovaj put ništa nije prepustio slučaju, 23 od 24 borca prošla na vagi za UFC 280 divider

Dariush protiv Gamrota?

"Mislim da je Poljak raznovrsniji borac, Gambrot je u usponu. Ima sad šest pobjeda u nizu kao njegov suparnik. Dariush je fantastičan borac, ali mislim da je Gamrot malo raznovrsniji i da će to iskoristiti u ovoj borbi“, rekao je Zelg, a Igor kontrirao:

"Dariush je kao neki čuvar vrata ove kategorije. Uvijek je tu pri vrhu kategorije. Vidim ga u ovoj borbi kao pobjednika zbog većeg iskustva. Gamrot se još uvijek navikava na UFC.“

Yan ili O'Malley?

"O'Malley ima puno alata za ukrasti ovu borbu. Yan će morati stisnuti po gasu, skratiti distancu što prije, čak i malo riskirati. Napravi li to, mislim da će pobijediti“, rekao je Zelg, a Pokrajac se složio.

"Stalno će raditi presing i zato će slaviti.“

Islam Makhachev Khabibov nasljednik zaprijetio Oliveiri i zaradio ovacije publike: "On uvijek odustane" divider

TJ ili Sterling?

"Ja idem na Dillashawa, starog prvaka. Sterling je drugačiji igrač, ima sasvim drugu taktiku, ali vjerujem da će konstantno kretanje i udarački dio TJ Dillashawa će biti previše za prvaka te da će ga slomiti do kraja borbe“, smatra Zelg, ali ovaj put Pokrajac je uz osmjeh udario kontru.

Oliveira ili Makhachev?

"Makhachev ima kontra gard i dobar zadnji direkt. Oliveira je u zadnjih nekoliko mečeva bio u nokdaunu, ali protivnici nisu ni ulazili u parter s njim, nego ga zvali gore. Makhachev je drugačiji, on ako osjeti da ga je udarcem srušio, nasrnut će na njega, uzeti dobru poziciju. Vjerujem da tu može ukrasti tu borbu“, kaže Zelg.

"Vidim suprotno ovaj ishod. Očekujem da će Oliveira pokazati puno bolje hrvanje nego dosad, odnosno ako odu u parter, Brazilac će ga završiti“, podvukao je Pokrajac.

Sve o UFC-u 280, ali još mnogo više saznajte u novoj epizodi Lucky Puncha:


Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider