FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sve je spremno

Oliveira ovaj put ništa nije prepustio slučaju, 23 od 24 borca prošla na vagi za UFC 280

Sjajni UFC 280 možete gledati izravno na gol.hr-u u subotu od 20 sati, odnosno u snimic od 22 i 15 na Novoj TV.

Charles Oliveira (Foto: Screenshot)

Pet mjeseci nakon što je morao osloboditi svoj pojas prvaka lake kategorije zbog pada na vagi Charles Oliveira uspješno je zadovoljio propisanih 70 kilograma, njegov suparnik Islam Makhachev također i sad je sve spremno za spektakularni UFC 280 u Abu Dhabiju.

Brazilac ovaj put nije ništa prepustio slučaju i prvi se pojavio na službenom vaganju, a odmah iza njega na pozornici se pojavio njegov ruski suparnik i potvrdio glavnu borbu večeri.

Islam Makhachev Khabibov nasljednik zaprijetio Oliveiri i zaradio ovacije publike: "On uvijek odustane" divider

Rezervni borac, prvak perolake kategorije, Alex Volkanovski također je zadovoljio potrebnu kilažu, međutim svoju priliku za napad na pojas pričekat će do sljedeće borbe za titulu u lakoj.

Prošli Dillashaw i Sterling, Chookagian pala

Borba za naslov prvaka u bantamu također je službena, prvak Aljamain Sterling i izazivač T.J. Dillashaw obojica su se uspješno izvagali na potrebnih 61,2 kilograma. Jamajčanskom Amerikancu ovo će biti druga obrana naslova prvaka.

Islam Makhachev i njegov tim VIDEO Ostvareno proročanstvo Khabibovog oca, Makhachev gušenjem savladao Oliveiru i popeo se na UFC tron divider

Samo jedna od 24 borca i borkinje na UFC-u 280 nije prošla vagu, bila je to Katlyn Chookagian, koja nije uspjela spustiti u kategoriju muha do 57 kilograma.

Bila je pola kilograma preteška, no još nije poznato hoće li se njezina borba s Manon Fiorot održati na dogovorenoj težini i koliki iznos svoje novčane nagrade će Chookagian morati prepustiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider