FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
postoji i "caka"

Predsjednik UFC-a najavio novi "cirkus": "Revanš Khabiba i McGregora ima puno smisla"

Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je dva imena koja slijede za Khabiba Nurmagomedova, neporaženog MMA borca.

Galerija Conor McGregor (Foto: AFP) Khabib preskočio ogradu (Foto: GOL.hr) Conor McGregor (Foto: AFP) Dana White i Conor McGregor (Foto: AFP)

Nakon što je Khabib Nurmagomedov "razvalio" još jednog borba i ujedinio UFC pojaseve lake kategorije, predsjednik UFC-a Dana White odgovorio je što bi sada trebalo uslijediti za čovjeka koji je u 28 borbi upisao isto toliko pobjeda. 

"Tony Ferguson je sljedeći u redu za borbu protiv Khabiba. Ako ju prihvati naravno. Vidjet ćemo i kada se Khabib želi boriti ponovno."

* Sve je više ruskih boraca na rosteru. Jeste li sve bliže da organizirate event u Moskvi?

Conor McGregor (Foto: AFP) McGregor traži revanš s Khabibom u Moskvi, dobio je brutalan odgovor divider

"Mislim da smo sve bliže tome. Prilično sam siguran da je prijenos ovog eventa u Rusiji bio prilično gledan."

* Mnogi bi htjeli vidjeti revaš Conora McGregora i Khabiba. Je li to moguće?

"Ako Tony Ferguson odbije ili se neće moći boriti, onda ćemo razmisliti što dalje, ali Conor McGregor protiv Khabiba ima puno smisla."

Khabib preskočio ogradu (Foto: GOL.hr) Khabib opet preskočio ogradu, predsjednik UFC-a u prvom trenutku problijedio divider

Na kraju je uslijedilo pitanje je li moguće da u budućnosti vidimo okršaj koji mnoge ljude zanima: Khabib Nurmagomedov protiv Georgesa St-Pierrea. White je uzeo pet sekundi prije nego je odgovorio...

"Naravno... Moguće je."

Netom nakon završetka eventa McGregor se oglasio i javno zatražio da mu se dogovori revanš protiv Khabiba i to u Moskvi!

Khabib guši Poiriera (Foto: Screenshot) UFC 242: Khabib Nurmagomedov "ugušio" Poiriera i ujedinio pojaseve prvaka! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider