FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Podsjetio na onu scenu

Khabib opet preskočio ogradu, predsjednik UFC-a u prvom trenutku problijedio

Po završetku borbe Dagestanac je podsjetio na scenu iz okršaja s Conorom McGregorom.

Khabib preskočio ogradu (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Khabib Nurmagomedov je na dominantan način pobijedio Dustina Poiriera i ujedinio pojaseve UFC prvaka u lakoj kategoriji.

Dagestanac je odradio strašnu prvu rundu, u drugoj ga je malo uzdrmao jedan desni kroše Poiriera, ali se uspio izvući, kao i u trećoj kada je "ugušio" Poiriera koji je bio prisiljen na tapkanje.

Netom nakon što je sudac prekinuo borbu, oduševljeni Nurmagomedov je preskočio ogradu kaveza i poletio prema predsjedniku UFC-a Dani Whiteu.

U prvom trenutku White je problijedio, no kada je shvatio da ga Khabib grli i slavi pobjedu, odmah mu je bilo lakše.Sigurni smo kako se u prvom trenutku prisjetio scene otprije godinu dana, kada je Khabib pobijedio Conora McGregora, a onda preskočio ogradu i krenuo na McGregorove ljude, nakon čega je izbio opći kaos u kavezu i oko njega.

Srećom po Whitea i UFC organizaciju, ovoga puta Khabib je ogradu preskočio u euforičnom, a ne ljutitom raspoloženju, kako bi proslavio pobjedu.

Skandal u Francuskoj: Albancima pustili himnu Andore, a onda se dogodio još jedan gaf Screenshot: YouTube Albanski navijači (Foto: AFP) Francuska - Albanija (Foto: AFP) Albanski navijači (Foto: AFP)

UFC 242: Khabib Nurmagomedov "ugušio" Poiriera i ujedinio pojaseve prvaka! Khabib Nurmagomedov (Foto: afp) Khabib Nurmagomedov (Foto: AFP) Poirier s pojasom prvaka (Foto: AFP) +4 Dustin Poirier i njegova supruga

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider