FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Uh, kako ga je poklopio...

McGregor traži revanš s Khabibom u Moskvi, dobio je brutalan odgovor

Kontroverzni Irac pratio je događanja na UFC-u 242 gdje je u borbi večeri trijumfirao Khabib Nurmagomedov.

Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Conor McGregor nije došao u Abu Dhabi vidjeti uživo borbu između Khabiba Nurmagomedova i Dustina Poiriera, ali naravno da je pratio glavni okršaj večeri na UFC-u 242.

Nurmagomedov je pobijedio Poiriera i ujedinio pojase prvaka u lakoj kategoriji, a poslije borbe je "okrznuo" svog velikog suparnika McGregora.

"Ovo što ste danas vidjeli je MMA. Veliko poštovanje između dvojice boraca, a ne ono što sam imao s onim prošlim seronjom. No, to sve želim zaboraviti. MMA nije 'trash talk'. MMA je poštovanje", poručio je Nurmagomedov i poslao jasnu poruku McGregoru.

Na odgovor nije trebalo dugo čekati, kontroverzni Irac preko Twittera je pozvao na njihov revanš i to u Moskvi.

Khabib preskočio ogradu (Foto: GOL.hr) Khabib opet preskočio ogradu, predsjednik UFC-a u prvom trenutku problijedio divider

Prije nešto manje od godinu dana, u listopadu prošle godine, u američkoj saveznoj državi Nevadi, Nurmagomedov i McGregor su odmjerili snage, a Dagestanac je slavio prekidom u četvrtoj rundi. Borba je ostala upamćena po tome što je Nurmagomedov, odmah poslije nokauta preskočio ogradu i krenuo u obračun s ljudima iz McGregorova kuta. I sinoć je preskočio ogradu, ali samo kako bi proslavio pobjedu sa svojim društvom.

Sad McGregor želi revanš i to na Khabibovom domaćem terenu, u Moskvi, a dok čeka kako će reagirati sam Nurmagomedov, dobio je odgovor s neočekivane adrese.

Justin Gaethje mu je izravno u komentarima na Twitteru napisao:

"Ti si smiješan. Već si izgubio sve što si imao. Ti si govno od čovjeka, govno kao otac i suprug. Je.. se", napisao mu je Gaethtje, nesuđeni McGregorov protivnik.

Poirier u suzama (Foto: GOL.hr) Poirier u suzama napustio oktogon, Khabib se prisjetio "seronje" McGregora divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider