FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"iznevjerio sam samog sebe"

Poirier u suzama napustio oktogon, Khabib se prisjetio "seronje" McGregora

Khabib Nurmagomedov pokazao je veliko poštovanje nakon pobjede protiv Poiriera, dok Amerikanac nije mogao suspregnuti suze nakon poraza.

Poirier u suzama (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Khabib Nurmagomedov u velikom je stilu obranio naslov UFC prvaka lake kategorije, odnosno ujedinio pojaseve s obzirom da je Dustin Poirier bio privremeni prvak. Nurmagomedov je do svoje 28. pobjede u karijeri stigao gušenjem u trećoj rundi borbe, nakon što je prethodne dvije i pol runde bio nevjerojatno dominantan u odnosu na Amerikanca.

Nakon borbe obojica su, kao što je bila praksa od kada su objavili njihov okršaj, pokazali veliko poštovanje jedan prema drugome. Zamjenili su majice nakon meča u stilu nogometaša, a zatim je Khabib imao samo riječi pohvale za svog suparnika, ali se i prisjetio borbe protiv Conora McGregora.

Khabib guši Poiriera (Foto: Screenshot) UFC 242: Khabib Nurmagomedov "ugušio" Poiriera i ujedinio pojaseve prvaka! divider

"Ne znam zašto imam sve u ovom trenutku. Hvala Bogu na tome. Sve što imam je zbog ovih ljudi. Tate, trenera, moje braće. Hvala vam svima", rekao je na otvaranju Nurmagomedov.

"Znam da je Dustin involviran u jako puno dobrotvornog rada. Prodat ću ovu majicu i sav novac uplatiti u njegovu organizaciju. Ovo što ste danas vidjeli je MMA. Veliko poštovanje između dvojice boraca. A ne ono što sam imao s onim prošlim seronjom. No to sve želim zaboraviti. MMA nije "trash talk. MMA je poštovanje", kazao je Khabib.

Curtis Blaydes (Foto: GOL.hr) Stipe Miočić i teška kategorija ponovno dobili borca koji je spreman napasti pojas! divider

Dustin Poirier nije mogao sakriti razočaranje nakon poraza, te je na rubu suza poručio da je cijeli život čekao na ovaj trenutak, te da je razočarao samoga sebe.

"Znao sam da će me pritiskati. Iznevjerio sam sebe. Nisam radio što sam trebao. Trebao sam i mogao više. Svako jutro ću se morati probuditi sa spoznajom da nisam uspio. Žao mi je ako sam ikoga razočarao, ali stvarno sam želio pobijediti", rekao je kroz suze američki borac.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider