FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"možemo biti sretni"

Predsjednik UFC-a otkrio tajnu o kojoj Khabib nije želio govoriti: "Najopakiji gad na planeti"

Predsjednik UFC-a Dana White zaključio je da svi ljubitelji slobodne borbe mogu biti sretni što su još jednom imali priliku vidjeti Khabiba u kavezu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik UFC-a Dana White ostao je iznenađen kao i mnogi kada je Khabib Nurmagomedov objavio kraj svoje veličanstvene karijere nakon što je slavio u meču protiv Justina Gaethjea na UFC-u 254.

On je nakon završetka eventa porazgovarao s novinarima i otkrio jednu tajnu o kojoj Khabib nije nikome rekao.

"On je najopakiji gad na planeti. Pritisak koji Khabib stavlja na suparnika je nevjerojatan. Nisam još razgovarao s njim. Mirisalo je na iznenađenje večeras. Nije izgledao i sličio na sebe, ali ovo je bilo WOW. Nakon svega što je prošao možemo biti sretni da se borio večeras. Navodno je prije tri tjedna bio u bolnici s dva slomljena prsta i koščicom u nozi. On je najopakija osoba na svijetu", otkrio je White.

gol expired Predivna gesta Gaethjea odmah nakon što je izgubio meč, a Khabib se slomio i zaplakao divider

Bilo je mnogo pitanja nakon toga što sada slijedi u lakoj kategoriji nakon umirovljenja Khabiba, ali predsjednik nije imao živaca ni volje razgovarati o tome.

"Nemojte me ništa pitati. Još malo i bit će kraj ove us*ane godine. Idem doma i onda ćemo razmišljati što ćemo dalje."

Odlaskom Khabiba u mirovinu titula lake kategorije ostala je bez vlasnika, a prvi znajačan dvoboj koji bi mogao biti za titulu dogodit će se u siječnju, kada u kavez ulaze Dustin Poirier i Conor McGregor.

gol expired Khabib objasnio zašto je otišao u mirovinu: "Dao sam riječ i moram je održati" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider