FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Sada je jasno

Potvrđeno ono što se dugo naslućivalo u vezi McGregora: Fanovi će ostati razočarani

Conor McGregor tvrdi da je učinio sve što je u njegovoj moći da se vrati u oktogon.

Conor McGregor (Foto: Afp)

Iako se mjesecima špekuliralo kada će i hoće li se uopće Conor McGregor vratiti borbama, dobili smo službenu potvrdu da neće. U kakofoniji informacija koje su oprečnih tvrdnji sada je i sam McGregor izašao u javnost sa svojom stranom priče.

“Neće me pustiti da se borim u dvanaestom mjesecu, dame i gospodo. Vidjeli ste Chrisa Weidmana na UFC 292. Zamislite kakva je to samo ozljeda. Sada se osjećam da mi uskraćuju sredstva za život, a tako se osjećam već godinama. Neću se žaliti i neću potonuti. Spreman sam. Želio sam da me najave za UFC 296 koji se održava 16.12. Dao sam sve od sebe, ali neće se dogoditi. Ne izgleda mi kao da će se dogoditi“, izjavio je Irac na svom Twitter računu.

Sergej Jakirović Rijeka optužila Dinamo: ''Prekršili su sve uobičajene protokole među klubovima'' divider

Zanimljivo je kako McGregor u svojoj, sada već obrisanoj objavi, spominje Weidmana koji je u oktogonu pretrpio teško puknuće potkoljenice u meču protiv Uriaha Halla.

Slično se dogodilo i Ircu, a poznato je kako se od takvih ozljeda teško oporaviti ukoliko se ne koriste određeni preparati kao što je hormon rasta. U konačnici, mnogi liječnici preporučuju korištenje hormona rasta jer bez takve terapije gotovo je nemoguće ikada se više vratiti profesionalno sportu nakon jedne tako stravične ozljede.

Utakmicu po utakmicu (21.8.2023.): Moja velika debela grčka tragedija Utakmicu po utakmicu (21.8.2023.): Moja velika debela grčka tragedija divider

Kako McGregor i dalje odbija ući u USADA testiranje, zapravo nitko sa sigurnošću ne može tvrditi da on koristi nedozvoljene supstance. No, sigurno je da, ukoliko ne dobije izuzeće od testiranja, McGregor se neće moći vratiti borbama jer je vrijeme koje je potrebno u USADA testiranja odavno prošlo.

Ovakve vijesti, koje je čini se i sam McGregor prihvatio, ne zabrinjavaju Irca mnogo, iako je rekao da mu to uskraćuje sredstva za život. Preko društvenih mreža proziva se s raznim borcima. Najviše s Justinom Gaethjeem koji je nedavno porazio Dustina Poriera protiv kojega je McGregoru i stradala noga.

Nedavno je na dvoboj golim šakama pozvao i Youtubera KSI-ja, koji se zadesio pored ringa u meču između Anthonyja Joshuaje i Roberta Heleniusa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider