Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
HNL+eurointermeco!

Utakmicu po utakmicu (21.8.2023.): Moja velika debela grčka tragedija

Nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu donosi sve najzanimljivije o nastupima naših u Europi i 5. kolu Supersport HNL-a.

Novi ponedjeljak, nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu. Ova uz sočno kolo Supersport HNL-a, nudi i sočan europski tjedan. "UPU-ova kletva" ponovo je udarila, dok smo mi snimali - Bišćan je bivši, profa Jakir stiže, ali nama je to standard.

Velika debela...

Naši voditelji otvorili su u stilu s naslovom ove epizode, jasno, pa komentirali Dinamovu impotenciju u završnim minutama susreta protiv AEK-a i općenito. Uprava je po završetku jutarnje sesije našeg četverca, u kojem je umjesto Igora Ćurkovića bio "najbolji peti igrač“ Vlado Boban, reagirala smijenivši Igora Bišćana, ali je li mogla ranije ili drugačije?

Sljedeći je "stradao“ Hajduk koji je teško opisivom lakoćom pao protiv PAOK-a i potpuno zaključio svoju europsku avanturu. Najiskusniji igrači koštali su ih europskog sna koji nije tako tragično izgledao u uvodnih 90 minuta dvomeča.

Osijek je skupo prodao svoju kožu doma i dijelom isprao gorak okus uvodne utakmice s Adanom, ali i njegova europska avantura je gotova, a Rijeka se ima pravo čemu nadati protiv Lillea i nastavlja sanjati. To je doduše bilo uoči odlaska Sergeja Jakirovića u Dinamo, ali novi trener, ako je pametan, slijedit će njegov put pa dokle dobaci, dobro je dobacio.

Malo Europa, malo HNL

Tek sad na red je došla tema o kojoj ovaj podcast zapravo govori, ali nećete se ljutiti, do kraja sezone pričat će samo o Dinamu i Rijeci kad bude vrijeme za europski intermeco.

O Gorici je govorio turopoljski domorodac Vlado Boban, a njegova lokalpatrotska dužnost na 90 i kusur minuta na Opus Areni kaže da nije bilo tragična.

Malo iz kuta Lokomotive koja se nije osramotila na Rujevici i zatim dobar komad o Hajduku protiv Rudeša. Riječ, dvije bilo je naravno o Robertu Prosinečkom i Torcidinom ispadu na utakmici Rudeša i Hajduka u Zagrebu.

Sve to uz alfa nadmetanje Ljubića i Bobana, Pukšarovo sekundiranje i mladu damu koja vodi podvukli su utakmicom Slavena i Istre koja je u moru događaja nekako prošla nezamijećeno.

Supersport HNL kladionica, HNL-seri i uživaj!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider